05 Ogos 2012

Tahniah Lee Chong Wei...kan bagus kalau semua bersatu...

Assalamualaikum...

malam ni cukup ramai orang update status and tweet berkaitan dengan Datuk Lee Chong Wei (LCW) vs Lin Dan (LD)..even aku ni tak minat sport, but when i know he loose to LD...aku agak kecewa but at the same time, i'm proud of him..he make us as a Malaysians unite tanpa kira agama, bangsa and the most important thing is, tak melibatkan politik..

at the same time, aku pun agak sedih jugak tengok tweet dia..LCW tahu yang rakyat Malayia mengharapkan dia untuk emas pertama rakyat Malaysia (maaf kalau salah) for this Olimpik, tapi..dah bukan rezki untuk Malaysia..tapi yang aku bangga, orang Malaysia ni, dia support LCW even just got a silver Medal...thats it..
rasa sebak pulak baca tweet dari DLCW

it shows how Malaysian support him even he loose...


at the same time, aku pun agak sedih jugak tengok tweet dia..LCW tahu yang rakyat Malayia mengharapkan dia untuk emas pertama rakyat Malaysia, tapi..dah bukan rezki untuk Malaysia..tapi yang aku bangga, orang Malaysia ni, dia support LCW even just got a silver Medal...thats it..

apa pun...tahniah Datuk Lee Chong Wei...kami bangga dengan kamu...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...