27 Ogos 2012

Reunion 2012

Assalamualaikum wbt..

agak lama aku tak mengapdet blog ni...bukan apa...nak cerita pasal raya, korang pulak rasa jemu kan, tambahan pulak raya tahun ni memang bosan...aku lebih banyak stay kat umah compare berjalan umah member-member...

just nak update tentang reunion tahun ni, Reunion 2012..reunion ni di buat pada raya ke...errr...raya pertama,kedua,ketiga, keempat, yup..raya kelima... cadangnya just untuk geng-geng Sekolah Rendah je..but bila macam tak cukup ramai, then ajak sekali dengan budak sekolah menengah... venue untuk tahun ni, kami buat dekat KFC Bagan Serai, and this is the first time aku pergi KFC Bagan Serai yang baru ni since dah bertukar tempat...

Planning aku pada awalnya ni just untuk kali terakhir before nak postponed for a few years, maybe dalam lima or sepuluh tahun, baru la ada perkembangan sikit..ni asyik jumpa every year, macam bosan sikit la..sebab kita tahu yg most of our friends still study, bila dah lama, dah lost contact haaa....time tu la baru buat reunion..baru best...

tak pe la...just enjoy the pic...









credit to Asyraf and Wan Jali...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...