06 Ogos 2012

Makin Lama Kau Makin Teruk kan??

assalamualaikum...wahh...hari ni..aku memang agak sakit hati la..especially dari err...musuh la senang cakap..aku tau ni pun dari kawan aku jugak..kawan aku cakap...dia ni kutuk senior aku yg dari tourism tukar course ke masscom @ journalism...aku pun tak tahu apa motif dia untuk kutuk2 senior aku..for me..bila ada orang yang kutuk kita, maybe sebab dia tak dapat apa yang dia nak..and from bad to worst, benda yang dia nak tu, dapat kat orang lain, ditambah lagi..musuh dia..aku rasa la kan..dia tak tahu lagi kot yang aku ni pun dah terkeluar course..dari Diploma Pengurusan Pelancongan ke Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Massa (Kewartawanan)...kalau kau tahu...mesti kau kutuk aku jugak kan??


antara sebab aku back-up senior ni..mamat yang kau kutuk or perli ni..senior aku n kau waktu time diploma dulu...and now...dia akan jadi senior aku dekat shah alam..thats why aku kena backup..bukan sebab tu jugak...sebab aku dah muak dengan perangai kau yang memang perasan bagus...

if dia dapat fakulti dengan aku..aku rasa aku tahu sebab apa..jeng jeng jeng..kau kan laki...then...opss...terlebih sudah...bagi aku..kau tak payah la nak kutuk2 bila orang dapat course lain..yang dah tentu2 berbeza dengan course time diploma dulu..dah takdir kami untuk masuk ke fakulti tu...yang aku pelik tu..bila orang dah tak layan kau (senior), yang kau nak kutuk2 tu buat apa...biarr la..kau memang tak boleh tengok orang hidup dengan aman ke?? owh lupa plak..sekarang ni kan tengah cuti..so before masuk degree...kau mesti nak cari kontroversi kan??supaya nama kau hot balik...supaya orang boleh cari kau balik to hear all the f*cking explanation from you...kau tak perlu la nak cari publisiti..

ok2..untuk buat kau tenang kan..apa kata nanti, time aku dah kerja dengan Utusan ke, Metro ke or Kosmo..aku interview kau and i'll make ur story as a frontpage..so that u will be popular and orang akan cari kau..al-maklumlah..kau kan ATTENTION SEEKERS...hahahha

bagi aku..kau tak perlu la nak kutuk-kutuk orang yang tak sehaluan dengan kau..kalau kau still buat macam ni..jangan pelik if kawan-kawan kau tinggalkan kau...

hai..kau ni...bulan2 puasa ni kau buat aku maki kau...nasib baik la aku ni masih baik skit kan..aku blurr kan nama kau,..tapi sorry la..kau tak boleh popular sebab aku dah blurrkan nama kau...so sorry k...

p/s: sesiapa yang baca ni...maaf la kalau entry kali ni kasar...
bagi aku..
kadang-kadang
bila orang dah kutuk kawan2 kita...kita kena back-up to show
how we appreciate our friends..tak kira la dia senior 
or junior kita...

6 ulasan:

MaryanaRHS :) berkata...

siapa derrr. aku kenal tak?

ini aku... berkata...

aku rasa hang terlebih kenal kot marr...hahahahah

MaryanaRHS :) berkata...

fayee?? hahahaha

ini aku... berkata...

entah la..nak cakap no comment boleh tak??hahahah

kiah berkata...

tudia naik gila ka ang ni

AbiL berkata...

Hahaha! Mar aku bagi hang 1000 markah. Boleh?

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...