31 Ogos 2012

Bila Kawan Seusia Berkahwin...

Assalamualaikum..

well..aku ada satu story kat sini..ni pasal kawan sekolah and seusia dengan aku dah bernikah...sorry..just straight to the point la...heheheh...kawan aku ni sama umur dengan aku.. baru 21 tahun..muda remaja lagi..and kawan aku ni lelaki..kawen muda kan..if perempuan aku x heran sangat...tapi nak buat macam mana..jodoh sampai awal...takkan nak tolak pulak....




bila tengok member seusia dah kahwin, rasa macam member aku tu lebih matang dari aku, and aku, still childish..sometime la..hehehe..or always??even dia bukan classmate aku and bukan BFF aku, tapi dia sekampung dengan aku...kami still bermember sekarang ni..heheheh...hidup bersosial dengan orang kampung katakan...dengan keputusan yang dia buat ni..aku harap dia bahagia dengan isteri tercinta...semoga cepat dapat anak ok...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...