09 Julai 2012

Random #1

Assalamualaikum...

pe khabar...aku rasa macam agak lama aku tak update blog..well...agak busy like usual even not really busy...sebenarnya kerja sebagai 'bapak' ayam ni tak susah...just pagi and petang je..pagi just make sure makan cukup and petang just refill air dalam bekas air tu...entah la...

aku nak update blog pun macam malas..but at the same time aku nak update..tapi malas...hahah..welll...ada cara?? tak ada kan...just need to be relax and cari mood yang sesuai and the most important..cari topik so that akan ada rakan-rakan bloggers lain akan terjah blog korang..even traffic kat blog aku ni almost zero..but i dont really care bout that...because the most important thing is..aku ada tempat untuk aku luahkan apa yang aku rasa..
macam malam ni...aku memang ada mood nak update..tapi malangnya..topik pulak tak ada..so just random sahaja...baru ni aku nak cerita...kawan aku yang sama umur dengan aku..dah bernikah and dia lelaki..kalau perempuan..aku pun tak berapa kisah...tapi ni lelaki...but dia ada kerja tetap..and masa kenduri doa selamat kat rumah aku semalam..mak dia cakap yang dia nak berhenti kerja kat KL and cari kerja kat area sini...what the??no comment la..lagipun KL tu memang tak boleh survive if sorang je yang kerja..oh lupa pulak..wife dia baru nak amek SPM tahun ni..muda remaja kan?? CINTA OR NAFSU?? no comment..

then kawan sekelas aku time sek men dah bertunang kelmarin..Alhamdulillah...ni yang buat aku terasa nak bernikah cepat ni..heheheh...aku nak ucapkan tahniah kat dorang...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...