16 Julai 2012

MASSCOM...Finally..Alhamdullilah....

Syukur Alhamdulillah..akhirnya Allah dah tentukan rezki aku dekat Fakulti Masscom...n finally cita-cita aku dah semakin dekat dengan aku berjaya jejakkan kaki di fakulti ni...actually aku dapat tahu 14/7 hari itu..pukul 4 pagi...aku bangun awal pun sebab nak g Bukit Jalil sempena Hari Koperasi Negara (malam ni aku update)...aku just tengok sekali imbas..

mula-mula sekali memang tak percaya...tapi hari ni bila double check...alhamdulillah..terus terima...memang aku tak yakin boleh dapat bila kenangkan masa interview dulu..tapi..alhamdulillah..rezki aku...



and..aku akan terus menjadi warga UiTM...tapi bukan UiTM Penang...tapi UiTM Shah Alam..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...