17 Julai 2012

Hari Koperasi Negara

Assalam..baru ni (14 hb) aku ada join rombongan Cik Kiah ke Stadium Bukit Jalil untuk Hari Belia Negara.. for your information, ni first time aku jejakkan kaki ke Stadium Bukit Jalil and join Himpunan macam ni...memang best even agak memenatkan kaki..

Pagi 14 haribulan tu..kami bergerak dari kampung aku pukul 5.30 pagi...awal gila kan even kami kena ada kat stadium pukul 3.30 petang??bukan apa..orang kampung aku especially yang perempuan nak peri Nilai 3 dulu untuk shopping..so...terus la ke sana...sampai kat Nilai pun pukul 11 pagi..then shopping sampai pukul 2 and then bertolak ke Bukit Jalil...

sampai je..kami terpaksa pusing half of the stadium coz kami kena masuk ikut pintu kuning...memang penat..dengan terpaksa bersesak lagi..sampai je..dorang bagi makanan..malang sekali..nasi tu ada basi sikit...tapi takpe..memang kenyang...
aku yang pada mulanya excited nak dengar PM berucap, agak kecewa jugak..sebab PM aku tengok macam letih je..suara dia pun macam tak bersemangat..biasa la..orang besar..memang banyak kerja...tapi malam tu memang ramai orang..aku rasa maybe dalam 60k hingga 70k ada kot...







ok..kami balik dari stadium pukul 11 malam and sampai kat kampung pukul 5.30 pagi..ngam2 24 jam...hehehe..ok..salam..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...