30 Julai 2012

Cuak Pun Ada...

Assalamualaikum...

tetiba rasa nak update blog pulak since abes terawih tadi...bukan apa..aku rasa cuak untuk masuk degree nanti..even i still have another 4 weeks before register...but still nervous...i dont know why..maybe sebab nak masuk environment baru and tak ada kawan2..al maklum la..almost 3 years since masuk UiTM Penang..aku asyik berkawan dengan member sekelas aku je..and..tipu la if aku cakap..tak kawan dengan orang lain...ada...tapi..more kepada classmate aku la..

yang buat aku cuak...aku je yang keluar course dapat masuk ke Masscom..opss...sorry,..4 orang classmate aku yang keluar dari Tourism...but..alhamdulillah...still ada kawan2 yg tourism UiTM Penang dapat kat Shah Alam jugak...at least..sementara nak cari kawan baru..at least aku kena ada back up friends..hahaha

Yang buat aku cuak...can i be a good student in Journalism??aku takut jugak sebab..for a 3 years,aku involve in tourism industry and suddenly..terjebak pulak dengan Journalism..xpe la..tourism impian aku, but journalism cita aku..so...

Kejarlah cita-cita anda daripada mengejar impian yang belum pasti..thats it..

thank you..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...