02 Julai 2012

'Bapak' Ayam yang sah??

Assalamualaikum..

since aku dah berhenti kerja kat Lumut..i just got a rest only 24 hours..and then..every morning, abah aku akan kejutkan aku untuk aku hantar ayam segar ke kedai makan kat Matang Jelutong and SK Alor Pongsu..aku telah jadi despatch ye...

lepas aku settlekan clearance aku dekat kampus with my BFF...and at the same day, abah aku dah beli anak ayam 500 ekor..and..aku lah 'bapak' ayam tu...

'bapak' ayam dan anak2nya...


buah hati aku jadi pembantu...
demo lebih ye...
well..jangan terkejut..memang aku ni seorang 'bapak' ayam yang sah dan takkan di tangkap oleh pihak berkuasa...anak2 ayam aku ni akan aku update dari masa ke semasa melalui Worless Wednesday..ok...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...