14 Mei 2012

What i feel right now.. (Just Read)

Salam..i dont know why...i feel so sad today...i miss her..i love her..but i know..she's not mine.. but..i will pray for her happiness...even its almost 2 years...but...i still can' to deny it that i always and will always love her...i really miss her so much...and the important thing is.i always love her...

Cinta itu tak semestinya memiliki...cinta itu mestilah kau sudi untuk menerima dan memberi...tak guna juga kau memberi cinta tapi dalam masa yang sama...kau tidak menerima cinta... andai cinta yang kau beri itu tak diterima, simpan lah untuk diberikan kepada yang sudi..tapi dalam masa kau mencari yang lain, jangan kau terus buang cinta itu, kerna tiada siapa tahu, mungkin suatu hari nanti dia akan memberi cintanya kepada kau...

Sahabat itu besar bezanya dengan kekasih. sahabat itu apabila dia sudi mendengar masalah kau siang ataupun malam..sedih ataupun gembira..sahabat itu takkan pernah membuang kau dari hidupnya..sebaliknya dia akan terus menghargai kau walaupun kau sudah tiada...

Antara sahabat dan kekasih...aku lebih mementingkan persahabatan...cinta boleh hilang, tapi persahabatan takkan mungkin terhapus...dan sebab tu jugak...aku memilih untuk bersahabat dengan dia even dalam hati aku...aku mahukan lebih dari itu...

aku tak ada sesiapa untuk aku luahkan semua ni..cuma yang ada blog dan Allah...cukup aku luahkan dekat sini...kalau aku luahkan pada kawan-kawan aku...jawapan yang aku dapat cuma...

Ok, sabaq weh..aku tau..nak buat macam mana...

it doesn't help...when u ask me..i will help you...i will try my best to listen and give u my opinion..but when i'm telling you my problem..you just ignored it...is it what you call friendship??i hate all that stupid thing..maybe sebab aku ja yang anggap korang semua sebagai sahabat...tapi korang yang tak pernah anggap aku sebagai sahabat..fine.. i will listen to you, i will help you when you need me...aku down gila dari last week...nampak sangat aku tak berguna...tapi tak apa..aku faham...

i'm nothing..aku cuma tempat untuk korang lepaskan geram...tempat untuk korang luahkan perasaan..tapi korang bukan tempat untuk aku lepaskan geram dan luahkan peraan..and cuma aku yang faham korang..korang memang tak pernah faham aku...everyone..

1 ulasan:

kiah berkata...

Aku terasa...hahahahahaha..ni kalau ajak torres baca dia pn mesti terasa gak

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...