04 Mei 2012

Kisah First Time # 2 (Mesin Basuh)

Ok..just simple entry...cuba tengok bawah ni...
gambar hiasan je ni..

pernah guna tak mesin basuh ni??serious..since aku sewa bilik kat Manjung..ni first time aku guna mesin ni..even dah setengah tahun aku kat sini..boleh kira aku guna berapa kali mesin basuh ni...yang lain semua hntar dobi...

aku bukan aku...aku x tahu guna..kalau yang automatik tu..aku tahu la guna..tambah mesin ni..yg dryer tu dia tak berfungsi dengan aku...dengan orang lain..elok ja pusing...adoi..aku nak tanya orang, aku segan..selalunya bila aku guna..aku basuh guna mesin ni..then aku perah ngan tangan..pastu sidai..hahah..creative tak...

2 ulasan:

aku HaniAsyira berkata...

hahaha.. reti guna!!

tupun setelah ditunjuh ajar dgn gigih nya oleh kawan..

ini aku... berkata...

untung la pandai guna...saya xreti guna smpai sekarang..hahaha

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...