12 Mei 2012

Jalan- Jalan I-City

Hai..agak lama la jugak kan aku tak update belog yang tak seberapa ni..ok..tak perlu nak buang masa...jom terus menerus cerita...

last week (4-6 May) aku pergi umah abang aku dekat Sg. Besi...saja pergi jalan-jalan sambil jumpa buah hati aku...pergi hari jumaat tengah hari..petang dekat pukul 6 baru sampai rumah abang aku..by the way..ni baru 2nd time aku pergi KL sorang..ok..aku pergi umah abang aku pun...tak pergi mana pun..abang aku bawak pergi jalan-jalan I-City..by the way..ni first time aku masuk I-City... kampung sungguh aku ni..hahaha
senyum budak jahat...

suka gambar ni...

me n my sis in law..burung merak lagi..

aku n buah hati ke-6

muka ada nur...hhahaha



punya asyik la tengok...

see...kami sekeluarga..

aku ingat dekat i-City ni boleh la jumpa sorang-dua kawan aku kan..tengok-tengok..ermm..haram xjumpa pun..lepas tu aku ingat nak jumpa gak kawan-kawan sekolah aku yang sekarang study dekat area sini...tak jumpa jugak..dia nak suruh aku pergi IOI..mana la aku tahu area tu...

time aku pergi ni..i-City under renovation kot..abang aku cakap..dulu banyak lagi dia punya binatang-binatang tu semua..time aku pergi..tinggal merak dgn swan tu je la..

balik dari i-City...abang aku bawak pergi uptown Cheras...kat situ makan2...kalau korang nak tahu...pergi la tengok makanan apa yang femes kat situ...sori..xda gambar..segan nak amek..hehee..orang kampung la katakan..


last sekali...ari ahad aku balik..tu je la...bye..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...