21 April 2012

Aku dan Dia..

Salam..lama tak update blog...hehehe..ni pun macam malas..tapi sebab rindu..update la jugak..kat bawah ni gambar2 aku degan KAWAN-KAWAN perempuan aku..bukan apa..dorang ni cantik...and aku pun comel *sila muntah...

maybe ada tersesat gambar aku dengan buah hati aku dalam ni...
Aku dengan Sharifah time reunion..

Aku dengan fifa kat Bukit Merah..

Aku dengan Sha dekat Fudkort Kristal

Aku dengan Tikah kat Perlis

Aku dgn Shahida kat Jusco

Aku, Kieyah,Sha time Gathering

Aku dgn Dee after Gathering..

Aku, Kak Mia dgn Kak Lin masa ke Klntan -Tggnu..

Aku dengan Aleesha..

Aku dengan Ain dekat Pasar Malam Manjung...

Aku dengan Tikah time raya...
see..kan betul aku comel *muntah sekali lagi please*...hahahaha..ok..thats it..salam

3 ulasan:

akuiwana berkata...

gambaq aku takdak.fineeeeeeeeeeeeeeee

Tanpa Nama berkata...

ko ni mmg kaki pompuan ke...sume gmbar ko ngn pompuan je ar..xpun ko ni lembut?? awww

ini aku... berkata...

how to say...awal2 lg aku dah tulis yg gambar tu semua gmbar aku dgn kawan2 perempuan aku..n i admit..aku mmg ramai kwan perempuan n it doesnt mean that aku ni lembut..btw..biar lembut dalam..asalkan dalam keras...bkan mcm ko..kot luar keras dlm lembut..hahaha.btw...i know myself..stiap gambar ada cerita..btw..jgn jd pengecut k...tunjuk je muka tu...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...