16 Mac 2012

Looking for a Vacation...

Salam..lama aku tak update blog ni kan...mesti ada yg ternanti-nanti kan aku update blog *mata ke atas tangan ke bahu* hahaha...ok la..tak mau cerita banyak..jom aku nak cerita...

lepas present about my practical training...aku rehat dulu kejap..for your information..aku kena buat dua kali report tu..the whole report...what the...kenapa aku kena buat dua kali report tu..biar lah aku dan orang-orang yg tahu ja yang tak tahu..yang tak tahu tu..anggap la korang tahu...

well sekarang ni..aku dah jadi permanent staff dekat Battuta Travel ni..well...tempat yang aku practical la..actually aku malas nak kerja lepas aku operate appendiks aritu...tapi dah aku berjanji macam-macam dengan bos aku..TERPAKSA la kerja kejap...orang kata nak lepas janji ja..tapi kalau gaji sama macam yang dijanjikan..aku teruskan la..

well..since aku kerja sini..aku ingat aku nak bercuti la...nak bercuti tempat yang murah-murah ja...aku plan nak pergi Thailand...maybe Hadyai..aku plan nak pergi dengan budak-budak rumah sewa aku...itu pun kalau jadi la..or maybe aku pergi dengan member-member sekolah aku...

or maybe Genting Highlands..seriously aku cakap..selama 21 tahun aku hidup..aku tak pernah lagi sampai Genting..kampung kan aku ni..entah la..tak sure lagi nak bercuti kat mana...budget aku ciput je...

2 ulasan:

Feza berkata...

hadyai dekat ngan tempat aku. meh la melawat aku kat sintok ni. lama tak jumpa hang. :)

ini aku... berkata...

hahaha...xtau nak p bila..duit pun xdak...xpa..nnt kita reunion kat hentian...haha..rindu bhun sup ngn naasik ayam kedai aku...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...