02 Mac 2012

Aku Memang Selfish !!!

still ingat lagi entry aku yang lepas??pasal appendiks aku...bukan apa...ada kawan-kawan aku yang terasa dengan aku especially kawan-kawan baik aku..ramai terasa dengan aku sebab aku tak bagitahu dorang yang aku masuk wad...

kat sini aku nak gtau skit..bukan niat aku tak bagitahu...tapi...pukul 2.00 PAGI...aku ulang..2.00 PAGI!!!dalam keadaan aku yang SAKIT..korang ingat aku akan terpikir ke untuk bagitahu korang??memang aku tak terpikir..aku fikirkan sakit aku..aku fikirkan kesusahan orang tua aku untuk hantar aku dekat hospital...

ok fine..kalau tengah malam maybe tak leh bagitahu..why masa siang aku tak bagitahu??ok...aku tak bawak fon masa pergi wad..takkan la masa aku nak pergi hospital aku nak bawak fon and mesej semua orang...entah la..maybe aku pentingkan diri...tapi sebab dia..

aku tak nak orang cakap aku ni cari simpati...mesej semua orang cakap aku masuk wad and kena operate sebab aku nak cari simpati...mungkin ada orang yang fikir macam tu...tu sebab aku tak mesej sebab tak nak orang cakap aku ni cari simpati orang..okay..aku pentingkan diri...

nak tahu lagi...sebab aku tau..memang aku still leh tanggung semua ni sorang-sorang..aku TAK NAK susahkan kawan-kawan aku..especially sahabat aku...aku tahu...kawan-kawan aku ada banyak lagi masalah yang lagi besar dari fikir kan kesihatan aku...sebab tu aku pentingkan diri..

ada lagi...sebab aku tahu..kalau aku bagitahu aku masuk wad...aku cuma sempat bagitahu aku masuk wad je...sebab nanti kawan-kawan baik aku akan bagitahu masalah dorang balik...tentang aku masuk wad..just masuk angin keluar asap and aku dengar masalah dorang balik....sebab tu aku tak nak bagitahu and sebab tu aku pentingkan diri...dah banyak kali benda ni jadi...aku baru nak share masalah aku..or baru 2 ayat masalah aku...dorang dah masukkan masalah dorang..and aku kena settlekan masalah dorang...and masalah aku..slowly aku settlekan..aku dah penat...sebab tu aku selfish....


yang ni paling aku terasa...dari kawan baik aku sendiri..tapi mungkin bagi dia..aku bukan kawan baik dia...sebab-sebab aku tak nak bagitahu kenapa aku tak bagitahu kawan-kawan aku masuk wad..semua aku dah bagitahu..and benda yang all of you should know is...

I

AM

SELFISH !!!

2 ulasan:

nurmujahidah berkata...

sabar awak,, jangan marah k,, dorang tak sedar tu,, tersilap,, people are not perfect :(

Pieh Rizfie berkata...

sabar2..kite pun ade kawan baik..pegi mane2 pun x kan jmpe bestfrenz cam kawan baik kite tu

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...