12 Januari 2012

8 benda yang aku nak 2012 !!!

so disebabkan aku teringin nak update blog..aku pun mula la nak merepek meraban kali ni..aku nak bagitahu apa yang aku nak sepanjang tahun 2012...mana tahu kot-kot korang leh bagi hadiah sempena bday aku hujung tahun ni..

  • hard disk 1Tb (dari last year nak..tp bajet lari...)
  • Kerja sementara sambung degree (dah dpt offer..tp tak sure nak accept ke tak..)
  • kawen (ok..gatal)
  • nak kurus banyak sikit..(sbb orang cakap aku macam Remy Ishak kalau kurus...ngeee)
  • nak tukar handphone baru..(touch screen maybe...or BB)
  • nak sambung degree (bulan 9 ni, insya allah)
  • nak camera DSLR
  • nak jadi backpackers ke Singapore / Thailand / Indonesia
 supposed to be ni jadi 1st entry aku untuk tahun ni....

3 ulasan:

Feza berkata...

aku dah ada hardisk. haha. tengok post ni Kakak aku .
perlu ke bagitaw hang? act perlu nak bagi hang jealous. okbye.

ini aku... berkata...

macam haram..

Feza berkata...

ye macam gampang. okbye.

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...