30 Jun 2011

Perangai mcm Bab* !!!!!!!!

Aku tekanan sangat2...dengan program aku berjalan esok..n then ada 2-3 org buat perangai macam bab*...tarik diri last minit..klu tarik diri sehari 2 b4 hari program xpa la jugak..ni tarik diri sehari sebelum program...dengan alasan


"saya kena g umah pakcik kat Sungai Petani sbb dia ada buat makan2 skit.."

Wat the fuck?? anak menakan aku lagi pandai bagi alasan...lagi baguih pny alasan dr apa yg ang bg kat aku..mmg prangai macam set*n...aku cukup anti org yg ubah last minit..xreti bagi commitment...aku dah penat dah nak layan orang2 yg mcm ni..nasib baik aku x cam muka..klu aku cam muka hang..mmg klu aku jumpak aku bunuh trus ang..aku cincang samapi lumat..nasib baik...aaarrrghhhhhhhh

26 Jun 2011

Cant Wait !!!!!!!!!

Salam...actually just simple post..aku xsabaq nak jumpak suma VVIP yg dlm gambaq kat atas ni...first is MENTERI BESAR PERAK..Dato' Seri Zambry...second is Menteri Keselamatan Dalam Negeri (sori Dato' klu silap jawatan) Dato' Seri Hishammuddin Tun Hussien,then 3rd is Menteri Pertanian n Industri Asas Tani, Dato' Seri Noh Omar...n yg paling buat aku x sabaq adalah TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA..Tan Sri Muhyiddin Yasin..arggh...

Suma VVIP ni akan turun time prog aku berlangsung...even x lama..aku akan cuba utk amek gmbaq dgn suma VVIP ni...sebangai kenangan ja org kata...hahahaha...ok la..nnt aku update lain k..esok nak lek dah..next post insya allah ada kelainan...assalammualaikum...



25 Jun 2011

YOU NEED A REST !!!



Assalamualaikum...just a simple entry...i just need a rest after settle all my task n responsible..aku bukan apa..dah penat dah jadi leader or AJK..aku nak rehat ja sem ni..n i want to focus more on my study..i didn't said that..bila aku lead sesuatu tu..aku xleh blajar..but bnda2 tu suma buat aku tekanan...bila tekanan..xleh blajar..erm..bila pikir2 balik..mmg pnca dari prog tu jgak kan??hahahahaha..nasib la...

aku buat suma ni pun sbb aku rasa dah cukup kot bagi aku lead suma benda ni(program bukak posa,trip langkawi,gathering n anak angkat)...aku nak bg peluang kat orang lain pulak..lagi pun sem ni dah final semester kat UiTM..so..after finish program anak angkat minggu depan..aku nak stop..aku just akan join ja..to handle all th stupid thing..i'm so sorry guys...tp klu nak minx pendapat n cadangan dari aku..amat di alu2 kan..aku bukan jenis kedekut idea n ilmu..tp jangan pulak suma nak minx pendapat n pandangn org ja..tp from urself..xkluar langsung idea...f*cking shit la...tp jgn rsau...aku akan kembali utk jadi leader sama ada b4 grad diploma..or time degree nnt...tunggu ja masa...


by the way..i really2 need a rest...mybe dgn trip ke Pulau Jerejak 9-10 Julai n Virgo Cruise b4 puasa mampu buatkan aku betol2 berehat..ok la..dah sampai masa utk dipublishkan....salam..

p/s :TAHNIAH buat SEPAH sbb juara ML..n JOZAN (2nd Place)..u deserve it...

20 Jun 2011

I'M FAIL !!!!!!

baru sampai umah....balik dr GATHERING HM111 UiTMPP...sorry to all my juniors...i think i'm fail...so sorry...i'm already do my best to make this event is better than before..but i'm fail...really2 sorry...please do not blame to other...it is my fault...even kawan2 aku kata gathering ni best...tp aku xrasa mcm tu..i think ni gathering yg paling x best..aku xtahu kenapa..maybe aku sorang ja yg rasa..or juniors pun rasa macam tu??aku btol2 minx maaf..mungkin gathering ni akan jadi best if org lain yg lead...i;m fail to be a good leader...i'm fail to give a good example to my juniors...so sorry....thanks for coming utk gathering sem ni...assalamualaikum...

19 Jun 2011

Busy...Busy....Busy....


Salam...dah lama kan aku x update blog...maklum la..bukak sem ja..a lot of thing that i need to handle...aku igtkan mybe aku just lead 1 prog this sem..last2...terpaksa lead 2 program..1 BIG program..n 1 more...agak besar gak...PYOTA pny program ngn GATHERING pny program...aku memang busy sejak seminggu dua ni..memang penat la wa cakap lue...sat2 p lari sini...sat2 p sana..mmg penat...meeting x abes2....tp nak buat cmna...org dah lantik..mau xmau terpksa la buat...TERPAKSA????that is the best word to describe me rite now...di ulang ya TERPAKSA...ada la sikit ikhlas dalam hati..kadang2 naik benci bila 2 benda nak kena settle dalam 1 MASA, 1 HARI, 1 WAKTU n 1 apa lagi..btw..i am very lucky sbb ada kawan2 tolong aku untuk settle beberapa masalah...thanks...

ok..1st of all...PYOTA pny prog..prog ANAK ANGKAT yg mmg dari last sem aku kena handle..aku igtkan bila buat kat kampung aku..akan memudahkan kerja aku serba sikit..last2 bila meeting..x mudah la bila dah melibatkan TPM..mmg akan banyak la masa aku dibuang dekat Unit Korporat..adoyai...hurmmmm..

2nd...program gathering...aku lead..even it is not really big event...tp mmg penat gak la...arrgghhh..tekanan...dgn ada sekelompok dua lompok junior xbrapa nak bg commitment...mmg tekanan la..apa pun..aku dah try yg terbaik utk gathering sem ni...apa pun thanks dkat committee gathering sbb tlg aku...luv u ols....cuma skg ni..i need to sleep sbb aku mmg x cukup tdoq (ya ka???hehehehehe)....mmg penat...need to sleep...

bestnya dapat tdoq mcm kucin ni...

10 Jun 2011

Review KL Gangster



Salam..ok...aku xmau cakap banyak...aku nak cita pasal cita yg aku baru tengok malam semalam (09/06/11) kat AEON Perda...cita KL Gangster...cita ni bagi aku memang terbaik..one of the best action movie kat Malaysia..based on this is my first commentary bagi movie Malaysia..aku akan cuba komen n puji skit2 tentang movie ni...ok..first of all...cita KL Gangster ni best...cuma dari segi jalan cerita dia..aku kurang paham...mungkin kerana aku kurang minat cerita aksi or ganas..aku kata jalan cerita xda...tp..aku try tny kawan2 aku..depa pun cakap yg jalan cerita x brapa jelas...even xda elemen percintaan...tai cerita ni masih kuat daya tarikan bila ada hero terbaik Malaya..ada Aaron Aziz, Zizan, Syamsul Yusof, Ady Putra...dengan 4 hero Malaya ni...memang cukup kuat daya tarikan untuk tarik gadis2 p serbu panggung...bagi yg laki pulak..aksi gaduh memang daya tarikan utama...okay..dari segi lain pulak...elemen kekeluargaan memang ada..namun x kuat...elemen keluarga yang sekejap2 cuma membantutkan jalan cerita..tapi masih dapat di fahami...


Syamsul Yusof

Aku xtau la..tiap kali ada scene mamat ni..aku rasa menyampah...sbb syamsul ni dia mcm berlagak dlm setiap lakonan dia..senang cakap dia kayu...dia cuma bersandarkan rupa ja..bakat hampeh...sorry to say...aku rasa Syamsul should follow his father...bagi aku..dia cuma layak jadi pengarah compared to actor...klu ada peminat syamsul yg marah aku..aku minx maaf...ni dr pandangan peribadi ...

Aaron Aziz

Macam biasa..lakonan Aaron Aziz memang mantap..xpenah mengecewakan aku...dia jadi romanticman ke,gangter ka..mmg mantap...apa pun..join la fb Aaron...fanpage yg lebih dari 700k ni...jom ramaikan lagi...

Zizan Raja Lawak
Even lakonan Zizan dalam filem ni xlama...sekejap2 ja..tp cukup memberi kesan...cukup lawak...dengan dialog2 yg cukup lawak n mimik muka...cukup best...tu ja..ni fanpage fb zizan

Ady Putra
Actually aku xda masalah apa dengan lakonan Ady Putra ni..cuma ada sedikit scene yg macam agak annoying bagi aku...bab adi Hisap rokok (Hisap ka)...bukan apa..just letak rokok kat mulut and bajet macam gangster..bukan apa..klu dah xmau cucuh api rokok tu..buang je la rokok tu...macam mencacatkan filem..maybe tu pendirian adi putra utk tidak hisap rokok..tp bagus la...

apa pun...entry ni just x formal...just for fun...nak tengok komen dari org yg berpengalaman dari abg nara kita ni..just click...for me 4/5 bintang..tq...

p/s : post ni bukan bermatlamat utk aku menjadi pengkritik dunia hiburan. :P

05 Jun 2011

1st Week !!!

Sori..maybe its being a bit late to update bout my 1st week in varsity...hangpa nak tau dak...aku skg ni dah sem 5..and it is my final sem at UiTM Penang n after this...practical is comeing...i'm still confius where i should doing my practical...but till today..Subang n Lumut..tu tempat yg aku pilih...btw...aku xmau pikiaq sgt la pasal practical ni...memeningkan kepala otak aku ja...

ok..now..let go to my subject this semester...ok..aku amek LAW, ETR, TOUR AGENCY MGT, CULTURAL STDIES, n TRANSPORTATION..aku rasa ni ja kot...ka ada lg??ha..n sales n promotion...aku lupa...btw..utk 1st week ni..aku sgt2 la mengantuk dalam kelas..xtau nak blajaq apa...even 1st class utk kla En Shaiful pun..aku ngntok..pening gila...utk LAW...dah la lecturer India..speaking plak tu..laju ja..aku just dapat tngkap sikit2 ja...adoyai...


then bila abes kuliah..sampai umah..dah xtau nak buat apa...larat nak tgk video Siti ja...dah la duit PT xmasuk lg..mmg seksa la utk 1st week kuliah ni..so malam2 dalm mggu pertama ni..memang sangat2 bosan..hope for this 2nd week ni..ok la..sebab aku dgaq kata duit masuk rabu ni...hope btoi la...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...