10 April 2011

RUmAh aNaK tERuNa!!!

Ok...sepertimana yg aku janjikan b4..aku dah janjikan utk cerita ttg umah sewa aku kan...so skg la masanya aku citakan...erm first of all...aku nak bg u all tgk yg menarik sebelum u all muntah n terbeliak bijik mata tgk umah sewa aku yg di decorate oleh Eric Leong...yah hadohh eric leong nak buat kat umah sewa aku ni..silap2 dia masuk terus keluaq kot..hahahahha....ok..nikmati lah....

Kondo Perda...umah sewa aku kat blok e...

Ada swimming pool lg tau...

view dr bilik aku...

ok skg ni tgk la keadaan umah kami yg di decorate oleh 6 orang intertior designer muda...hahahahhaha

depan pintu umah

langkah pertama dekat Block E-4-???

TV dan Kasut..xdpt d pisahkan...

Meja study + meja helmet + paper lama..

brg2 dapor yg hanya hiasan semata..

tmpat buku aku ngn tores...

keadaan atas wardrobe aku...

kemas/ x...mcm ni la keadaanya..yg berselerak tu bahagian aku..

udah selesai...utk sebarang tempahan bg kami decoratekan umah anda..sila berikan komen anda di sini...kami akan decoratekan rumah anda sepertimana rumah kami..sila kan..

06 April 2011

Moh Sambung Ceghite...

Ok...mai kita sambung cerita kali ni...cup2...first of all...aku nak minx maaf coz aritu aku jnji nak update ari ahad..tp aku x update kan..sori...hahahaha...ok...
first thing first yg aku nak cita adalah...aku dah


ngn sapa???ha yg tu hangpa suma xyah tau la..cukup la hangpa suma tau yg aku ni dah x available lg..cewahhh ayat...mcm harammm...mcm ramai ja syok kat aku kan???hahahahah....aku dah couple balik ngn dia..harap2 berkekalan la...owh lupa...bukan 'dia' yg aku dok sembang slama ni..tp ngn org yg aku syg sgt2...1-1 nya pompuan g penah buat aku menangis...klu rajin try la baca older post aku yg sebelum ni..msti jmpk pny la...hahahaha

then..bnda yg paling xbest minggu ni adalah...aku tersangat2

sbb terlampau bnyk sgt assignment...masa ni jugak la nak kena siapkan assignment...nak kena siapkan report..presentation la..apa suma jadah la..tekanan perasaan aku..tp salah aku gak..suma benda aku nak buat..suma benda tertangguh...ermmm...

ok...apa yg aku tau...aku dah dpt aku pny

utk terlibat dlm bidang penyiaran...suma ni lpas aku jmpk cikgu sekolah aku...dia yg bnyk menasihatkan aku..sbb dia xnmpk aku utk jadi sorang cekgu...tp sebaliknya sebagai ni...

mybe aku akan lmbat utk bergelar reporter..but at least aku kena try..btoi dak??ermmm
ok...cukup la kot aku update sampai sini....so..utk next post yg xtau bila aku nak update...aku akan update ttg

sbb aku mmg x pnah cita kan ttg ni..so..nantikan....

p/s:aku ada edit skit post kali ni sbb aku dh padam benda yg akan memalukan aku...hahahah

02 April 2011

Trip To Langkawi...

Salam...wahh...dah 2 minggu dah aku xmai jengok blog aku ni..rindu gak la....al maklum la...agak sibuk sem ni..especially sejak seminggu 2 ni..last week aku x update blog or guna internet langsung utk 2 mggu...nak tau dak sebab apa???sebab aku bizi sgt...bizi ngn meeting PYOTA n trip...btw..td aku baru abes interfact...even x semeriah mana..at least ok la jgak...yg paling f*** skali...aku kena jadi debaters..kalau utk BM xpa la jgak...ni kena jadi utk BI....owh..lupa nak gtau..interfact ni just utk ENGLISH...di ulang ye...ENGLISH...so..aku terpksa jadi bidan terjun utk jadi debaters wakil FPHP utk 1 round...what the fish.....dah la ngn BI aku berterabuq...yah hadohh...aku nak ckap...hahhahha.....abes ja interfact...aku balik umah sewa...kul 5.30 trus balik kpg...

actually bukan bnda tu aku nak cita...aku nak cita ttg trip sem ni...sem ni kami satu kelas DT4B p mna nak tau dak???kami p....teng treng....

even aku leh kata every year aku p sana since aku tadika sampai form 4...agak cemuih la...hangpa tau dak cemuih tu apa??cemuih tu maksud dia bosan...erm...tp trip kali ni agak ok la sbab p ngn kawan2 kan...n u know what..i'm lead this tour...aku yg kol cari agent la...apa jadah la...mmg ermmm...first aku takut kena tipu..tp dah smpai sana...dah check in hotel...baru aku rasa lega...nasib....ok..most budak2 kelas aku yg first time p sana..depa suma teringin p.....


tapi aku bawak jugak depa masuk tempat ni....



last skali shopping kat sini dah tentu....

island hopping paling best...paling best kat pulau ni...


tau dak ni pulau apa...ni PULAU DAYANG BUNTING...ce tengok bentuk pulau tu btoi2...mcm pompuan ngandung ngh tdoq kan??mandi kat sini paling best...kedalaman kolam tu 10METER....aku mandi dlm tasek tu..without life jacket...best gila....

ok kat bawah ni...ada la sekeping 2 gmbaq yg aku upload...nk tgk bnyk lg...p kat fb aku...just click(sini...)....sbg gnti aku x update blog utk 2 mggu..mlm esok aku akan cuba utk update lg..tp bukan ttg xtvt aku..tp ttg prasaan aku..so siapkan timba utk anda muntah dgn ayat2 jiwang aku..hahahahahah








Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...