27 Januari 2011

Wahh...1st Time...

Erm....skg ni aku nak cakap..sem ni pny xtvt..actually yg aku nak cita pun..xtvt this week...hahahha.l..
erm...ok...this week 25/1/11 aku ada dinner kat LP..utk Majlis apa ekk??ha...Malam Anugerah Kelab dan Persatuan..aku g under kelab PYOTA n ganti Yasmin as a ex-president..erm..masa bila ntah aku jadi president PYOTA...nasib ko la yasmin..hahaha...xpe2..aku tolong makan bagi pihak yasmin..utk huda..nora telah mewakilkan dirinya..erm..actually mlm tu..PYOTA tercalon utk 2 kategori..utk kategori Program Khidmat Masyarakat Terbaik n Penasihat Terbaik..n u know what..kami x menang apa pun..most yg menang Kelab i-Mechy ngn anak rumpun melayu..kami x thu apa yg kelab tu dah buat...for me..PYOTA patut menang coz ada 2 prog khidmat masyarakat yg agak terbesar la..tp..nak bt cmna..terima je la..yg penting malam tu..makanan dia boleh kata sedap la...ahaahaha....tgk la gmbar kat bawah2 ni..ada la skit aku upload...

Yg kedua..aku utk ke 1st time nya..aku naik 1 lift ngn Prof Zaki...Pengarah Kampus uitm Penang...n utk ke 1st time nya..aku berdiri tegak dlm lift..aku x dpt bersandar dlm lift...n yg paling memalukan aku..Prof sendiri yg hulur tangan utk bersalam ngn aku dlm lift..mmg malu gila...sepatutnya aku yg hulur tangan dulu..tp d sebabkan malu n nervous..abes lupa apa yg ptut aku buat..nasib baik masa aku nak keluar lift tu..aku yg hulur tgn kat Prof...hahaha..mmg malu gila aku..sori prof..lepas ni saya xkan bt lagi...hahaha...n dlm lift tu...prof tny agak bnyk gak la soalan...dia tny apa perbezaan lecturer masa aku part 1 ngn skg..aku pun apa lg..puji la kan...mmg ada improvement yg aku tgk..cewahhh...

Ok..cuti mid term dah dekat..i need to stay penang xtra 2 days sbb nak temamkan pami..tiket bas dia ari sabtu..kul 11..so aku kena temankan dia...xpa la..aku pun tiap2 minggu balik..balik lmbt pun xpe kan..so...korang tgk la gmbar yg aku amek mlm tu...



Wakil PYOTA...
Pencuci Mulut Kitorang Malam tu..
Aku n Nora....
Aku n Ain


Kad Jemputan Kami Sewaktu pulang
(bawah) (Kanan)




23 Januari 2011

What U Should Know bout Me...


**aku anak bongsu dalam 6 beradik..
-lahir pada 27/12/1991
**berzodiak capricorn...
_Skg still sambung study kat UiTM Penang in Tourism Management..
**masih solo (ketika post ini di tulis)
-aku pentingkan kawan2, family berbanding diri aku sendiri...
**aku suka nasihat kawan2..tp KURANG suka di nasihati...
- aku suka berdebat...
**aku jenis yg suka pendam perasaan...
-jenis yg susah nak share masalah ngn orang..
**agak jenis yg busybody skit..
-aku xsuka kalau hidup aku terlalu di kontrol..
**amat meminati bidang muzik dan penyiaran
-semasa post ini di tulis aku baru sekali bercouple..tp dah break...skg ngh fall in love with sum1...

**mempunyai ramai kawan tp sahabat yg sedikit..antara sahabat aku ialah NurulHidayah, Kieyah n Firdaus Mazlan

-aku x suka bila dengar member aku ada masalah...
**everyone can get the second chance..aku akan bg peluang kedua kat setiap orang...
-suka bab makan even badan dah besar...ada aku kesah orang nak kata apa pun kat aku..hahahah

Ni ja yg patut korang tahu pasal aku...klu ada yg terkurang tu..aku minx maaf la ya...

p/s:sori...it should be my 1st post bila aku sign up for my blog...hahahah..

16 Januari 2011

Malas!!!


Salam..wah...skg ni aku btol2 malas..nak update blog pun mcm malas...ni pun bukan ikhlas ni nak update...just tetiba ja nak update..hahaahah..erm..nak cita apa ha??erm...ok..i'm not really feeling well since a week ago...batuk,selsema n demam...jangkit ngn org or orang yg jangkit ngn aku..hahaha..ntah la..klu yg berjangkit ngn aku tu..padan muka..hahah..i'm sorry...erm...this week jugak kelab debat ada bt meeting...erm..i think debat sem ni akan jadi lebih aktif..based on 3 projek yg d minta di luluskan HEP beserta bajet..n kelab debat jugak dh dpt trainer...utg la..hope lepas ni..kelab debat akan lebih maju dan berwawasan..(wah..ayat org politik..)..

hmmm...nak cita apa lg ha...erm..u know what..skg aku konpius apa yg aku nak bt pas abes diploma nnt...should i continue with tourism or amek masscom??aku bukan apa..tetiba sem ni aku terpikir n tersedar...aku leh kata bnyk thu ttg tourism compare to masscom...most bnda yg aku thu bnyk relate to tourism bukan masscom..aku konpius..or mybe ni sbb aku blom masuk masscom lg thats y aku pikir mcm ni..ntah la..i need ur opinion...or mybe i'm already falled in love in tourism..OMG..what should i do??ermm..arrhhggg..aku x thu nak bt apa dah skg...konpius2....

07 Januari 2011

2011 Sudah....


Hello blogger...rindu..lama x update...cewahh..lama la sgt..hahhahaha...erm..with what story should i start??erm..ok..start with a new life at UiTMPP..ok..dftr mcm biasa..just a normal registration..then time dlm 1st class..most of my friends asyik ckp pasal umo...geram gila...aku actually x pcya yg aku dh cukup 20 thun..hahahha..rs mcm x pcya..rasa mcm baru 18 thun...x sgka dah msuk angka 2 dh...aku rasa aku ni xmtg lg..erm..mybe.,..xmtg dr beberapa aspek..erm..ntah la,,but..seriously.aku xpcya yg aku i dh 20..hahahaha..mcm xpuas lg idup muda..hahaha...mcm aku dh tua je skg ni.hahhaah..ermm..time kelas....aku mmg xleh nk bt apa..coz otak aku dh berkarat..hahahaha...mklum la..sebuln setgh x stdy...time kelas mandarin pling aku blurr skali...xtau nak paham apa..hahaha..nasib baik time kelas HR aku leh paham jgak...hahaha...tu baru sebulan setgh cuti..nnt klu cuti 4 bulan...lg reput aku rasa...hahahah...

erm..utk thun baru ni..for the 1st time aku main boling dlm hdup aku..the 1st 5game...bola suma masuk longkang je..hahaha..mmg aku xpndai main boling..tp dh dekat nak abes..leh la main skit2...credit to my housemate n DT3A...ermm..apa lg yg aku nak tulis...sem ni aku tgk subject mcm agak susah ja..mybe la..coz based on the subject..mmg agak susah..ntah la..i will try my best...

ok..last but not least....ttg prasaan aku dkat dia..aku still x leh nak honest n tell her what i feel now..i feel so nervous when i wanna see her..eventhough not only two of us..dlm nak kluar rmai2pun aku still rasa nervous..bila dh jmpk..rasa tenang ja...relax..xde dah rasa nervous tu...tu ke yg d namakan cinta yg sebenar??erm..kdg2 aku igt nak honest ja ngn dia...tp dia dh ada empunya...cukup la sbg kawan kami ni,...as long as we still be friend...aku xthu la sama ada dia thu aku ni dh fall in love with her or not..klu dia thu..bgus la..klu dia x thu pun..ermm..nk bt cmna...trima je la...but..i still need and advise from the readers..please leave a comment ..what should i do??perlu ke aku ni trus trg dekat prempuan yg dh ada bf ttg prasaan aku??tlg aku...really need it..thanks a lot..

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...