24 Disember 2011

blog korang ada Silent Reader??

bagi yang ada blog..korang tahu tak apa maksud silent reader...i'm not sure sama ada istilah silent reader ni istilah yang aku buat or  istilah ni memang dah ada dalam dunia blog..tapi aku je yang lambat dapat..tapi..apa pun aku nak explain jugak la apa maksud  silent reader ok...

silent reader ni orang yang sentiasa pantau or baca blog korang tetiap hari or tiap kali korang post entry baru..tapi masalahnya..silent reader ni tak follow korang..so..dia akan bukak blog korang setiap hari, minggu or bulan..tambah-tambah lagi..bila korang selalu share entry korang dekat facebook...

ok..dah faham pasal silent reader ni..ada dua sebab je kenapa dia jadi silent reader...first sekali sebab boring / tak da keja nak buat..so dia pun godek-godek la blog kengkawan dia... yang second pulak..dia memang admire kat blog korang yang selalu cerita pasal life korang..

effect silent reader?? senang je..silent reader ni dia akan senang terasa dengan entry yang korang buat even dalam awal korang buat entry tu tak ada kena mengena dengan dia..tapi disebabkan korang ni selalu update..dia akan terasa..so..ada korang kesah??same goes to me...ada orang terasa dengan entry aku sebelum ni..tapi..ADA AKU KESAH??

p/s : aku buat entry ni khas utk 'kau'
tu pun kalau 'kau' baca la kan...
btw..thanks block aku kat fb...
tu salah satu misi aku..always argue with u to make u feel that
i'm really annoying..mission success...

3 ulasan:

AbiL berkata...

Hi 5! Hehehe! XP

Joanna Yunus berkata...

macam mana nak block silen readers ni

firzz duka berkata...

silent reader xleh diblock..sbb kita xtahu siapa dia..tu je...rasanya la...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...