22 Disember 2011

Penting ke blog ni bagi korang...

sekarang ni ramai yang ada blog..bagi orang-orang yang minat IT ni..blog macam satu trend..sebab blog ni selain jadi diari online, blog jugak boleh bagi korang duit poket skit dengan adanya nuffnang...tapi korang x rasa ke blog ni macam jadi satu ancaman or tempat untuk orang lepaskan geram...

memang dunia blog ni bagus..tp korang rasa la kan..apa penting nya dunia blogging ni..korang boleh tak listkan tak pentingnya dunia blogging ni sebab korang tak rasa ke..dengan dunia blogging ni..akan menjarakkan hubungan dengan orang-orang yang dekat dengan kita and dalam masa yang sama akan mendekatkan orang yang jauh dengan kita..so how??

aku buat entry ni bukan sebab aku nak kutuk bloggers2 yang ada...tapi cuma nak tanya pendapat korang yang ada blog ni (sedangkan tak ada topic nak buat..).. sebab kalau korang perasan, blog ni dah jadi satu medium untuk orang buat fitnah and finally..kena saman..yang menang tak pe lah sebab dapat duit..yang kalah??

bagi yang buat macam diari harian.good job..bagi yang buat maklumat..good job gak.bagi yang nak jadi blog artis...errr....no comment...

tu je la aku nak tulis...tak ada apa pun..saja nak buang masa...bye...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...