17 Disember 2011

YURAN UITM TAK BAYAR LAGI??? OH NOOO!!!!!!!!

ok...sebagai student yg xpernah lewat utk bayar yuran every semester..pasti korang terkejut kan kalau tiba2 korang pny penasihat akademik msj korang tetiba tanya dalam mesej....

tettt tettt....tettt tetttt

"u dah bayar yuran ke belum??" soalan serangan dari En Saiful

"dah...potong duit ptptn" innocent je aku jawab...

"tp nama u naik dalam list nama student yg xbyar yuran lg" 

what the fork??seriusly aku terkejut bila tiba2 En saiful terus msj aku tu...ok..fine..no more msj2 aku just kol tny...en saiful cakap mmg nama aku naik..aku dah cuak dah..xkan la staff UiTM nak songlap duit aku plak kot???mentang2 la cita songlap tu baru keluar...then aku pun g la UiTM student portal...check punya check...belek punya belek yg baik punya..aku pun lega la...jumpa ni...mmg xpernah miss pun..mybe ada lmbat update kot kat portal...
 see??bukti yg PTPTN akan potong duit PT aku....


n one more thing..see..6 semester..mmg x pernah miss bayar yuran...

tp cuak jugak aku..xkan la lmbt update kot..dah dekat sebulan dah student masuk...duit PT aku pun dah abes...opss...itu tipu...kot...ahahaha...by the way..aku lega jugak la...bukan aku sorang je..tp ada lg few student merangkap kawan2 aku gak...kena bnda yg sama..apa2 pun..isnin ni aku nak kena kol HEA UiTM Penang or Bendahari..mau kompem cepat2...

p/s :ke ini tanda2 aku nak kena repeat 
practical aku yg cemerlang ni???

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...