08 Disember 2011

Kesan K-Pop

ok..ni aku nak cerita sikit pasal cerita HOT yg terjadi dalam dunia blogger sehari dua ni...aku pun baru tahu hari ni after my friends told me about this blog...tentang 1 simple post and got almost 1500 comments...ayat dia cuma 4-5 ayat je...tp kata2 dia..pedih menikam jiwa owh bagi peminat K-pop. (sorry cant give the link)

al kisah dia cmni...blog tu tulis ttg K-Pop..klu bagus xpe la n dapat beribu komen...tapi masalah dia..dia kutuk K-Pop...n ramai la peminat2 K-Pop ni kutuk n ada yg warning and threat her..and you know what..budak tu cakap...yg tu bukan blog dia...dia kata dia di aniaya...ada orang guna nama n pic dia utk create n kutuk K-Pop...is it true?? but the thing is..i trust her..biasa la...laman sosial..letak gmbar banyak2 n then ada orang amek n buat blog n kutuk..yg dapat nama siapa??dia dan ahli keluarga dia jugak...kesian...
 

yg aku pelik..kenapa ramai yg kutuk budak2 ni..keluar ayat maki segala...xleh ke cakap baik2...ni x..guna ayat mencarut la apa la..aku pun xda la minat sangat K-Pop ni...tapi minat la jugak dengan 1-2 kumpulan macam 2PM, SNSD, SUPER JUNIOR....tp xde la fanatik sgt pun..just be relax la..tp dah adat la kan...manusia ni macam2 perangai..but behave...cuba selidik dulu..ni x..serbu tembok xpakai helmet...
 SNSD...aku x tahu lagu apa..tapi aku minat 
sebab dorang masuk Running Man
now, that poor little girl dah report polis...just wait n see la what will happen next..tp apa yg aku tau...yg aku fanatik tentang korean adalah Running Man...hahahaha...

 siapa pernah tengok Running Man..komen cepat!!!heheheh
 *aku xnak la keluar ayat maki-maki dalam blog aku ni...
sbb blog aku masih suci bersih lagi...kot...

1 ulasan:

Mie Hishamuddin berkata...

k-pop lover ^_^ layan running man gak! =D

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...