24 Disember 2011

Caretakers yang Sucks...

ok..as u all know..aku ni kan practical dekat travel agency...so..ada la customer yang mintak apartment dekat PD and aku yang handle customer ni..mula-mula memang tak ada masalah..payment pun settle semua...

tak buang masa..supposed to be hari ni customer to check in..so aku pun remind la caretakers and customer ni...caretakers ni cakap ok sebab dah settle semua..then hari sabtu pun sampai...abes ja time keja..dalam pukul 2 macam tu bos aku kol..dia cakap customer ni tak ada nombor caretakers...so aku pun dari manjung rempit la balik ke ofis kat lumut..selalunya 10 minit dah sampai..tapi tadi aku rempit..5 minit je..(akan di buat setiap hari..)

so..aku pun kol customer ni and bagi nombor caretakers yang jaga apartment kat PD..ingat dah settle la kan..balik dari ofis..aku pun pergi la cc depan bilik sewa aku..layan fb dengan twitter (@firzzradzi...add tau)..cukup sejam aku dekat cc..aku naik bilik nak tidur...tak sampai sejam bos aku kol..dia cakap caretakers tak sampai lagi dekat customer untuk bagi kunci..aku pun apa lagi..rempit sekali lagi untuk balik ke ofis (5 minit gak rempit)...aku kol customer..dia cakap memang dia kol caretakers dapat..dia cakap lagi setengah jam caretakers tu sampai..last-last dekat 3 jam customer to tunggu..tak sampai-sampai jugak..

aku pun apa lagi..call la caretakers tu...haram...tak dapat..dia matikan fon...what the eff...bengang aku..berapa kali aku call boss aku sembang nak buat macam mana...aku call customer dia cakap dia duduk kat apartment lain..

WHAT!!!adoyai...penat la ni...nampak memang nak kena pulangkan duit customer la jawabnya..penat ooo....tapi entah la..sekarang ni pun aku tengah try call customer tu...tak angkat-angkat jugak (merajuk kot)...bos aku pun dah bengang...aku apatah lagi...sakit hati la..tak tau nak buat macam mana dah...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...