16 Disember 2011

Cara Nak Popularkan Blog

ok..aku rasa ramai dah yg buat entry pasal nak popularkan blog kan??sebab apa??sebab nak naikkan untung korang kat nuffnang kan??betol x??korang jgn nak tipu aku la...tau sbb apa?sbb aku pun macam korang gak..heheheh...ok..cukup2 la intro..jom..straigt to terus..hehehehe....

***********************************

Tajuk blog korang kenalah menarik perhatian....buat tajuk yg korang rasa boleh ajak readers lain click kat blog korang...macam aku buat ni..seminggu dekat 100k visit blog aku...nuffnang aku seminggu dekat RM500...ok itu tipu...

nak cepat lagi..entry korang tu...buat kasi entry yang panas2 lagi...macam isu2 yg panas..politik ke, ekonomi ke, geografi ke, music ke...korang buat la apa2 entry..kalau korang pny entry kutuk2 pny..msti best..ramai org visit n comment korang pny blog...aku smpai skang xleh buat lg mcm tu..xberani..kalau korang berani..aku blnja choki2...

join segment or contest...ni salah satu korang pny cara nak popularkan blog korang..join je contest2 yg ada kat blog tu..segment ke..mesti naik follower korang...aku pun pernah la join sekali 2kali join segment ni..bertambah la jgak follower aku...

facebook pun leh tolong korang gak...aku pun ada join Kelab Blogger kat fb...tiap2 kali aku update blog..aku akan promote link aku kat group ni...alhamdulillah..bertambah gak la follower aku.paling tidak pun..seminggu bertambah la 200 org follower..(tolong jgn tengok kat follower aku...)

tu je la..korang pasti leh buat..tp aku cadangkan yg nombor 2 tu..pasti cepat popular...

2 ulasan:

Rieanna berkata...

blh cuba laa...sy bru dlm blogging, xde followers lg...seddih...
http://drieannastop.blogspot.com/

Aril Impian berkata...

info yang menarik



http://arilimpian.blogspot.com/

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...