30 November 2011

Great Wall of China

 Salam...akhirnya..aku sampai gak ke Great Wall of China...dah lama dah aku nak g kat tempat ni..akhirnya dapat gak..aku g Great Wall of China ni masa aku otw balik dari Raudhah Camp kat Pangkor..alang2 dah 1 hala ngn Great Wall of China ni..aku pun singgah la..dia terletak kat Taman Fu Ling Kong...apa??aku tipu???mana ada..ce tengok bawah ni..betol la Great Wall of China punya REPLIKA...HAHAHAHA

 Great Wall of China punya replika


 Sama besar ja aku ngn Great Wall of China ni...hehehhe
See...kan aku dah cakap...aku g Great Wall of China..tu la..suka x percaya cakap aku..pas ni aku nak g Belanda pulak...jgn jeles tau...(x dapat g yg betol pun, dpt g yg replika pun jadi la...)

p/s : lepas gian nak karok aku...
semalam dapat g karok....

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...