27 Oktober 2011

Practical Story 1

ok..lets start the story...aku nak cita apa yg aku buat sepanjang practical n after office hour..on first day masuk office kena g pangkor / Raudhah Camp..Raudhah Camp ni milik bos aku..so kiranya bos aku ni kaya gak la..first perception aku ialah Raudhah Camp ni tepi laut but..erm...tgk je la..
miera yg excited..muahahaha 
 er..no komen...
 Raudhah Camp..tengah hutan kot...

 1st task..kena tolong budak2 MCKK pasang khemah..
 Kawasan depan Raudhah Camp
 aktiviti bebudak MCKK kat pantai @ Teluk Nipah..dengar taklimat ja...

 Jungle Trecking oleh bebudak SMK Victoria...
 dah abes keja..aku g merayau kat teluk batik pulak..sensorang..





dah abes dah..see...even Raudhah Camp tu tengah hutan..tp yg dtg most dr sekolah2 yg top like MCKK (Malay College Kuala Kangsar) n Victoria Institution (elite school) n ada la artis2 yg dtg.. macam Johan Juvana n Emelda...n dengar cita ada nak buat penggambaran..hehehe..top jugak Raudhah Camp ni...btw..sesiapa yg nak tempah pakej ke mana2..especially pangkor..leh la contact number ni 05-6832088 or visit website kami di sini...

tq..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...