08 Oktober 2011

Goodbye Penang!!

sori..lmbat update..skg ni dah abes dah sem 5 aku kat penang..dah dekat 2 1/2 tahun aku merantau kat penang...so..skg ni masa utk tinggalkan penang...skg ni aku ngh cuti 4 hari before prac...aku prac kat lumut nnt..kat Batutta Travel..xtau la cmna nnt..hope semua ok la nnt...

aku secara rasminya habes exam 6.10.2011...harap2 ni jadi last exam aku kat UiTM as Diploma student..harap2 semua clear paper la (even x yakin sgt ngn LAW n SALES...)...so..harap2...semua ok la kot...btw..jom kita review skit apa kenangan aku kat sana...


  • first person yg aku kenal selain roomate aku masa aku stay kat kolej ZAMRUD adalah AIN HAMIZA...dia ni member LDK aku n merangkap classmate aku...btw..tua setahun dari aku...
  • first program yg kami buat adalah exhibition utk subject MICE...sport car..tp...errr...no komen..hahaha
  • first time g bercuti kat Pulau Redang lepas penat tiap2 tahun bercuti ke Langkawi je...mmg best..i will never forget that moment...
  • first time lead program under kelab kesayangan aku..KELAB PYOTA...aku lead program bukak puasa ngn anak2 yatim...
  • jatuh cinta lagi..lagi2 ku jatuh cinta..aku jatuh cinta..pada setiap wanita..hahaha...siapa2 yg tahu tu..tahu la..yg xtahu tu...padan muka...hahahah
  • aku menyewa kat Kondo Perda ngn 5 org coursemate,classmate n housemate aku...iaitu BAD, FAHMI, ZUKRI, KEMER, ngn TORES...dlm semua2 ni..ngn BAD ja aku kurang sembang sikit..
  • then...aku lead program kedua under PYOTA..prog anak angkat...buat kat kmpung aku...
  • aku jugak lead class assignment ke Langkawi...
  • first time naik cruise...aku naik SUPERSTAR LIBRA...pusing penang je...
  • aku jugak dapat masuk TV3 dalam program BERSAMAMU..join venture ngn PYOTA
  • GATHERING HM111 jugak aku yg lead...
  • Best friends aku kat penang KIEYAH, TORES, DEE...antara 3 orang ni...aku paling rapat ngn kieyah...btw..kami xda apa2 hubungan ja..macam adik ngn kakak (according to kieyah = aku adalah kakak..wtf)
aku actually sedih tau nak tinggalkan penang..banyak benda yg aku belajar kat sini..selain akademik..bab2 cara nak hidup jugak aku blajar..aku kenal macam2 prangai kat penang...aku kenal macam2 kerenah...apa yg aku rasa hari last kat penang aritu...sama macam ari last paper SPM abes..lepas ni x tahu la bila nak jumpa lagi...maybe time Presentation, Konvo n then...kawen..pastu..abes la..ermm...will miss u all...

p/s :
sori lmbat update..my laptop rosak..xrepair lg..
tunggu duit masuk baru nak g repair....bye...

2 ulasan:

Qaseh Izana berkata...

bleh ke pkai jeans?

ini aku... berkata...

boleh kot..hehehe..

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...