17 Oktober 2011

1st Week Practical...

ok.. kali ni aku punya entry xda gmbar..sbb kat cc ni xleh cucuk thumdrive..sakit hati ja..tunggu la aku guna broadband nnt (tu pun klu PT masuk la..)..jom aku nak cita pasal practical...

scara officialnya..aku start ari rabu aritu-12/10/11- dekat office Battuta Travel n Tours kat pekan Lumut...tp..kami dah dapat arahan kena g pangkor..dr ari first tu smpai ari ahad..aku ngn mira ingat yg kem tu tepi pantai..rupa2 nya memang tepi..tepi hutan...hahahah...klu nak keluar ke laut mmg menapak sikit la dalam 15 minit setengah..5 hari kat pangkor n hutan..mmg agak menyeronokkan..even aku nak menangis masa 2nd day tu...sbb bnda2 yg kami handle tu..bg aku xda kena mengena ngn tourism..unless ada 1-2 bnda la..kami kena kemas dewan makan, susun pinggan, cawan..tp lama2 ok dah..rasa njoy je kat sana..

tp aku nak gtau..yg kem kami g ni..bukan kem sembarangan tau..kem ni pny chalet xda la mewah sgt..sbb kem ni utk motivasi n rekreasi...facility pun x bnyak n x modern...mandi kolah ramai2..makan beratur..ala..macam kat PLKN la senang cakap..tp enjoy..peserta kem normally budak2 sekolah macam MCKK n SMK Victoria...ala..sekolah budak2 pandai tu...

tapi kan..nasib baik bos aku baik...dia bg cuti kat aku ngn mira ari ni..so..esok baru masuk ofis..oh..lupa nak cakap..bos aku ni agak kaya la..dia ada travel agent kat lumut..n kem tepi hutan tu pun dia pnya...btw..kem kat pangkor tu nama dia Kem Raudhah Motivasi & Rekreasi..ada laman web kot..aku pun x sure...

gmbar nnt2 la aku upload...tunggu laptop aku dah repair n aku ada broadband..cakap pasal nak masuk office esok...aku n mira d beritahu..kami leh pakai tshirt n jeans tp berkolar la..hahah..kawan2 yg lain jgn jeles tau..hehehehe....

4 ulasan:

NiSha berkata...

hye..

blog walking sini..

good luck untuk practical..


http://heandsheloves.blogspot.com/
Nisha

ini aku... berkata...

thanks..dah follow dah...

mas saari berkata...

salam kenal dari blog Ben!
tahniah terpilih blogger pilihan BA..

ini aku... berkata...

hahah..ok thanks/...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...