02 September 2011

Reunion 2011 !!!

Ok..lets the story begin...tahun ni raya..xda dah berjalan beraya umah kawan2 sgt dah...sbb ada reunion antara geng2 ex-student SKAP 98-03 n ex-student SMKAP 04-08...even anggaran yg aku anggarkan xsama mcm yg kata nak datang...aku tetap puas hati..makan suma habes...kot...hahahaha....jumaat pagi aku g beli brg kat market bagan serai ngn kat SK frozen food...then petang tu..mulalah adegan2 kami semua..hampir 20 org jgak la..hahaha...jom saksikan...
aku ngn dayah g beli barang...errr abaikan perut aku tu...
p/s: V6 ayah aku jadi mangsa... :)

 sebelum upabaca pembakaran mangsa bermula..gotong-royong...
 1st group pembaran mangsa!!!
 mangsa pertama...ayam 4 ekor...mangsa dipotong 16!!!
 dari kiri : aini,dayah, munirah..er...action ja lebih..
 semua mangsa...ayam dan sosej..
 kebakaran serius ke atas mangsa..api dapat di kawal 5 minit kemudian..
 aku n sharifah..
 demo ja lebih...dr kiri dayah n anizah..yg blkg tu munirah..
 makan time...bebudak laki yg gelojoh...
 makan time...geng pompuan yg sopan..kononnya..
upacara penutup..

abes upacara semua kul 7 ptg  malam...semua makanan cukup ja...well..10 minit pas abes bbq ptg td...ada mesej masuk..dari sorg budak laki kim salam kat sorg budak pompuan ni..hahaha..jatuh cinta dah..hahahaha...bgus la tu...ok la..nnt malam sikit klu aku rajin aku update lg blog..sbb skg ni kat umah aku ada makan2 family skit..ada buat sup gear box..resipi family..ngn bakar2 ikan keli..nnt aku update...

5 ulasan:

TintApEna berkata...

ok fine, aku xdatang aritu...

ini aku... berkata...

hahahha..tacing la pulak kawan aku sorg ni...ok la..nnt aku edit lain..aku lex nama ang besaq2...nak?/

SHaRiFaH aBD RaSHiD berkata...

aku rasa hepi sgr wat bbq aritu..
ada masa nt kita wat lagi..
=p

ini aku... berkata...

ada masa kita buat kat tempat lain pulak...

ketika menjadi diriku berkata...

hihi...gmbaq aku da 3 ooooo...thanks bro...hikhik...Tinta Pena suda jeles...kuang3....

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...