01 September 2011

Cerita Raya 2011 : Cerita 2 (Beraya)

Ok...lets start it again...sekang ni hari 2nd and 3rd raya..2nd day aku g braya kat kawan2 umah aku yg dekat2 kawasan kampung aku ja @ alor pongsu punya area..x g jauh2 pun..aku g umah tikah, nana, munirah, safinah, azimah, lela n umah firdaus mat radzi ...apa??semua member pompuan??mmg la...sbb bila aku ajak budak laki..semua xmau..so??aku jalan ja la..hahaha..mcm biasa..tahun ni x bergambar sgt..aku cuma amek gmbar time raya ke-3...raya ke-3..baru ramai yg join...
 azizah n asri (7 years couple)
 errr...abaikan aku yg tgh penat tu...
 kat umah herri..

 rumah terakhir..

Seriusly...mmg penat gila..bukan penat sebab apa..sebab makan bnyk n gelak2..n yg best skali..kami semua ingt balik cerita2 time sekolah menengah dulu..hahaha..mmg best..baru 3 tahun tinggalkan sekolah..tp dah mcam2 ingat kenangan..lagi 5-6 tahun,..reunion semua bawa anak isteri..hahaha...

ok..nak tdo awal..esok ptg ad reunion kat umah aku..geng2 SKAP 98-93 n SMKAP 04-08...hope semua berjalan lancar..amin..

p/s :thanks to nana,azizah,asri,azimah,zakuan,apit,pejai,harry,fara,sharill,azizah, n sesapa yg bagi kami beraya kat rumah dia...thanks...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...