01 September 2011

Cerita Raya 2011 : Cerita 1..

Salam..dah selamat dah berpuasa sebulan 29 hari tahun ni...Alhamdulillah..dapat berpuasa penuh di mata manusia..tp di sisi-Nya..belum tentu lagi di terima ke x..ok..jom kita story mori ttg raya tahun ni...ok..tahun ni macam biasa..aku balik kampung..kampung aku kat Parit Haji Kassim, Alor Pongsu, Bagan Serai, Perak, Malaysia, Bumi Allah...ok..tahun ni aku ada buat ucapan raya sikit for raya this year..nak dengar??click sini...
ok..tema aku tahun ni kaler hitam..skali tengok macam Pengawal Istana pun ada..hitam semua...sampin merah..hahaha...tgk bawah ni...
smart kan??nampak kurus..hehehehe

Macam biasa...umah aku every year ada open house lepas je semayang raya...semua serbu umah aku dulu...n macam biasa...lontong kat umah aku mmg sold out abes...

 aku yg gelojoh makan ketupat...
 geng surau yg menyerbu umah aku..

makan time!!!

tahun ni..1st day raya..aku x kluar g umah kawan2 pun...aku g umah sedara mara aku ja...tu pun dah kenyang gila bab*...hahaha....ok..tahun ni x bnyk amek gambar...ok..next story pada next entry..

2 ulasan:

IMANSHAH berkata...

meriah raya ko bro

ini aku... berkata...

xde la meriah sgt..biasa2 je...every year bnda yg sama gak..

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...