25 Ogos 2011

SEMINAR PYOTA @ PERLIS part 2

Ok...jom sambung cita pasal seminar PYOTA yg buat kat Eagle Park aritu...ok..malam tu..lepas bukak puasa ngn makan ringan...kami ada bbq plus persembahan with karoke...utk persembahan semua kena berlakon...yg bestnya...watak mesti berlawanan...apa??xpaham..klu laki..kena berlakon jadi pompuan..yg pompuan kena berlakon jadi laki..hahah..ada paham??mmg semua gelak kot...even bukan utk group aku ja..hahahaa
                                                            See??yg pakai towel putih tu aku..sebagai mak jah...

lepas tu karoke time..lepas la aku punya gian nak karok tu..aku nyanyi 2 lagu malam tu..lagu Pada Syurga di Wajahmu ngn Mentera semerah padi (duet ngn  farid)..tp yg aku nyanyi xda yg amek gmbar...and for the first time aku dpt degar miss aliaa nyanyi..dia duet ngn fayee...
                                           yg 2 org ni nyanyi lagu apa ntah..jamal ngn francesca peter..aku lupa tajuk..

pastu..abes bbq n karok..balek chalet tdo..esok pagi2 kami semua g air terjun..ada game sikit..tp bukan main air tau..nnt terkentut dalam air..batal puasa..hahahaha...tp air terjun dia agak cantik..cuma x sejuk dia punya air..

                                                 Sempat lagi amek gambar...hahahaha


abes program secara officialnya dlm kul 2...disebabkan dah book makan buka puasa kat Kuala Kedah..so..still ada bnyk masa b4 kul 7.30..so..kami decide g Muzium Padi and Pekan Rabu..for the first time aku g Muzium Padi..serius..aku suka yg pemandangan dari Gunung Jerai tu...tp sory guys..xda gmbar dr dalam Muzium tu..kamera x d benarkan...

and then...dr Muzium Padi ni..kami g Pekan Rabu...kat sini macam2 ada jual..dr juadah berbuka, kain baju raya, kuih2 yg pelik...haha..Pekan Rabu ni aku dah pernah g..

                                            See???macam2 kan..kueh2 raya suma ada..baju raya ckp ja kaler apa..suma ada..tp xda gmbar..hahahah..sory..

then..kami gerak g Kuala Kedah...kami makan kat D'Samila Restaurant...makanan dia sedap

..aku suka dia punya daging paprik...pastu ada kerabu mangga, tomyam..kailan ikan masim...nyum3..sedap...

Ok..the end...nantikan entry special aku..hehehehe....

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...