05 Ogos 2011

Puasa !!!

Salam...wahh..dah lama aku x jengok blog aku....al makluman la...kat Penang nak on9 pun kena guna fon ja..sedih2...ok...entry kali ni maybe agak lambat...tentang PUASA!!!for the 3rd time..aku start puasa dekat Penang..1st day puasa i mean...mmg sedih gak la..tp alah bisa tegal biasa...makan beli yg ala kadar ja..but sem ni aku xtau la...dok teringin makan nasik beriani ja..btw sori..xdak gmbaq...malas nak amek gmbaq...hahahaha...

dalam bulan puasa ni gak..aku dapat tau tempat practical aku..aku dapat kat Pulau Pangkor..jauh dr apa yg aku expect..aku dpt sama ngn mira...resort pun aku xtau apa nama resort tu yg btolnya..nnt aku akan update balik k...

k..nak out dah..selamat menyambut ramadhan...assalam...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...