25 Jun 2011

YOU NEED A REST !!!



Assalamualaikum...just a simple entry...i just need a rest after settle all my task n responsible..aku bukan apa..dah penat dah jadi leader or AJK..aku nak rehat ja sem ni..n i want to focus more on my study..i didn't said that..bila aku lead sesuatu tu..aku xleh blajar..but bnda2 tu suma buat aku tekanan...bila tekanan..xleh blajar..erm..bila pikir2 balik..mmg pnca dari prog tu jgak kan??hahahahaha..nasib la...

aku buat suma ni pun sbb aku rasa dah cukup kot bagi aku lead suma benda ni(program bukak posa,trip langkawi,gathering n anak angkat)...aku nak bg peluang kat orang lain pulak..lagi pun sem ni dah final semester kat UiTM..so..after finish program anak angkat minggu depan..aku nak stop..aku just akan join ja..to handle all th stupid thing..i'm so sorry guys...tp klu nak minx pendapat n cadangan dari aku..amat di alu2 kan..aku bukan jenis kedekut idea n ilmu..tp jangan pulak suma nak minx pendapat n pandangn org ja..tp from urself..xkluar langsung idea...f*cking shit la...tp jgn rsau...aku akan kembali utk jadi leader sama ada b4 grad diploma..or time degree nnt...tunggu ja masa...


by the way..i really2 need a rest...mybe dgn trip ke Pulau Jerejak 9-10 Julai n Virgo Cruise b4 puasa mampu buatkan aku betol2 berehat..ok la..dah sampai masa utk dipublishkan....salam..

p/s :TAHNIAH buat SEPAH sbb juara ML..n JOZAN (2nd Place)..u deserve it...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...