19 Jun 2011

Busy...Busy....Busy....


Salam...dah lama kan aku x update blog...maklum la..bukak sem ja..a lot of thing that i need to handle...aku igtkan mybe aku just lead 1 prog this sem..last2...terpaksa lead 2 program..1 BIG program..n 1 more...agak besar gak...PYOTA pny program ngn GATHERING pny program...aku memang busy sejak seminggu dua ni..memang penat la wa cakap lue...sat2 p lari sini...sat2 p sana..mmg penat...meeting x abes2....tp nak buat cmna...org dah lantik..mau xmau terpksa la buat...TERPAKSA????that is the best word to describe me rite now...di ulang ya TERPAKSA...ada la sikit ikhlas dalam hati..kadang2 naik benci bila 2 benda nak kena settle dalam 1 MASA, 1 HARI, 1 WAKTU n 1 apa lagi..btw..i am very lucky sbb ada kawan2 tolong aku untuk settle beberapa masalah...thanks...

ok..1st of all...PYOTA pny prog..prog ANAK ANGKAT yg mmg dari last sem aku kena handle..aku igtkan bila buat kat kampung aku..akan memudahkan kerja aku serba sikit..last2 bila meeting..x mudah la bila dah melibatkan TPM..mmg akan banyak la masa aku dibuang dekat Unit Korporat..adoyai...hurmmmm..

2nd...program gathering...aku lead..even it is not really big event...tp mmg penat gak la...arrgghhh..tekanan...dgn ada sekelompok dua lompok junior xbrapa nak bg commitment...mmg tekanan la..apa pun..aku dah try yg terbaik utk gathering sem ni...apa pun thanks dkat committee gathering sbb tlg aku...luv u ols....cuma skg ni..i need to sleep sbb aku mmg x cukup tdoq (ya ka???hehehehehe)....mmg penat...need to sleep...

bestnya dapat tdoq mcm kucin ni...

2 ulasan:

FaYee berkata...

tidur2 ayam sudah . kita kena settle kan hal gathering ni . malam ni je last daud ! chaiyok! =X

ini aku... berkata...

klu lah leh tdo2 ayam...hahaha...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...