23 Mei 2011

Wedding Sepupuku !!!

Salam..b4 i start..aku nak minx sorry sgt2 sbb dah terskip 1 post..hehehhe..aku post ttg reunion kat umah azira...tp x update ttg weddin sepupu aku..ni ha..aku nak update pasai wedding sepupu aku...sepupu aku ni pompuan..panggei iza ja..dia kawen ngn yon..abg kepada kawan sek rendah aku..azira...dengan bertemakan hijau pink..memang menarik...ni ada gambaq skit...





....n u know what..malam tu ada kugiran kat umah paknjang aku...apa yg best angpa nak tau..ada la 2-3-4 orang ni..p menari ngn penyanyi tu..masalah dia..klu menari best xpa la jgak..ni macam..aku xtau la..angpa tgk la bawah ni..aku xdpt bygkan klu depa masuk disco n menari mcm ni..tp orang kampung ja pun...aku paham...klu aku menari pun..lebih kurang ja ni..hehehehe..angpa gelak la..then komen..k salam...
video

2 ulasan:

Feza berkata...

kat mana? tak jemput pun.

ini aku... berkata...

umah sepupu aku..kat kampung aku gak...bukan kak aku...kawan2 aku pun aku xjmput..hahahaha

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...