19 Mei 2011

Wayang Lagi !!!!

Salam...arini aku enjoy la..agak enjoy...aku p tengok wayang kat Sunway Carnival...actually x plan pun nak p tgk kat Sunway..plan asalnya nak p tgk kat QB...tp dah hujan..maka sampai kat Sunway ja la...btw...ak p tgk ngn zurin...ak ajak dia mai belah tanah besaq sbb malas nak p pulau..ngn lencun..nasib baik ada seluaq spare kat umah sewa aku...ok..aku tgk cita ni...



mula2 mmg tgk cita ni..but..nak bg adil ngn zurin..aku tman la zurin tgk cita ni..n this is my first time tgk movie 3D...first time ooo


apa pun..mmg best cita 2-2 ni...tp cuma Nur Kasih la..aku rasa..drama dia lagi sedih compared ngn filem...tp still can enjoy...ni ada trailer kat bg kedua2 filem...just click sini utk NKTM N click sini utk Pirate of Caribbean

apa pun..utk nurkasih aku bg 3/5... n pirate..aku bg 4/5...TQ....

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...