15 Mei 2011

SK Alor Pongsu...

Salam...ermmm...aku just visit ja blog ni..x update..maklum la..busy...busy ngn wedding sepupu aku....esok malam..insya allah aku update pasai wedding kazen aku...sebab ada gambaq yg ak xsempat masukkan lagi dalam laptop...

ok utk entry kali ni..aku nak cakap pasal mini reunion dengan member2 sekolah rendah aku...even x ramai yg join sbb tetiba ja urgent plan kan...kami plan gather2 kat umah azira sbb umah dia kenduri..wedding abg dia...kami gather kat sana..ada la 5-6 orang,...mmg best..dok ingat cerita time sekolah rendah dulu...pas kat kenduri..
kami lepak kat umah aku..smpai kul 5...yg join gathering ni...aku, asyraf, zulhusni, fifa, liza, hidayati, hafis armino, aina, ain sakinah, asyikin, azreena n tikah..tu pun ada yg sat ja...

mmg best..gelak sakan kami sbb lama x jmpak..smpai ada yg xkenai la..hahahahha...pas tu..kami 4 orang(aku, aina, hidayati n ain sakinah) kami p lepak makan2 kat tijarah kafe sbb xjadi ziarah miza sbb miza xdak..kami lepak2 situ..tgk la gmbaq kami...






ni ada sikit gmbaq lain yg di ambil oleh tinta pena...just click (..sini..)

sekian..esok malam insya allah aku cita pasai wedding sepupu lagi...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...