02 April 2011

Trip To Langkawi...

Salam...wahh...dah 2 minggu dah aku xmai jengok blog aku ni..rindu gak la....al maklum la...agak sibuk sem ni..especially sejak seminggu 2 ni..last week aku x update blog or guna internet langsung utk 2 mggu...nak tau dak sebab apa???sebab aku bizi sgt...bizi ngn meeting PYOTA n trip...btw..td aku baru abes interfact...even x semeriah mana..at least ok la jgak...yg paling f*** skali...aku kena jadi debaters..kalau utk BM xpa la jgak...ni kena jadi utk BI....owh..lupa nak gtau..interfact ni just utk ENGLISH...di ulang ye...ENGLISH...so..aku terpksa jadi bidan terjun utk jadi debaters wakil FPHP utk 1 round...what the fish.....dah la ngn BI aku berterabuq...yah hadohh...aku nak ckap...hahhahha.....abes ja interfact...aku balik umah sewa...kul 5.30 trus balik kpg...

actually bukan bnda tu aku nak cita...aku nak cita ttg trip sem ni...sem ni kami satu kelas DT4B p mna nak tau dak???kami p....teng treng....

even aku leh kata every year aku p sana since aku tadika sampai form 4...agak cemuih la...hangpa tau dak cemuih tu apa??cemuih tu maksud dia bosan...erm...tp trip kali ni agak ok la sbab p ngn kawan2 kan...n u know what..i'm lead this tour...aku yg kol cari agent la...apa jadah la...mmg ermmm...first aku takut kena tipu..tp dah smpai sana...dah check in hotel...baru aku rasa lega...nasib....ok..most budak2 kelas aku yg first time p sana..depa suma teringin p.....


tapi aku bawak jugak depa masuk tempat ni....



last skali shopping kat sini dah tentu....

island hopping paling best...paling best kat pulau ni...


tau dak ni pulau apa...ni PULAU DAYANG BUNTING...ce tengok bentuk pulau tu btoi2...mcm pompuan ngandung ngh tdoq kan??mandi kat sini paling best...kedalaman kolam tu 10METER....aku mandi dlm tasek tu..without life jacket...best gila....

ok kat bawah ni...ada la sekeping 2 gmbaq yg aku upload...nk tgk bnyk lg...p kat fb aku...just click(sini...)....sbg gnti aku x update blog utk 2 mggu..mlm esok aku akan cuba utk update lg..tp bukan ttg xtvt aku..tp ttg prasaan aku..so siapkan timba utk anda muntah dgn ayat2 jiwang aku..hahahahahah








1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

best gila ang p langkawi..beli apa2 x kat aku???

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...