06 April 2011

Moh Sambung Ceghite...

Ok...mai kita sambung cerita kali ni...cup2...first of all...aku nak minx maaf coz aritu aku jnji nak update ari ahad..tp aku x update kan..sori...hahahaha...ok...
first thing first yg aku nak cita adalah...aku dah


ngn sapa???ha yg tu hangpa suma xyah tau la..cukup la hangpa suma tau yg aku ni dah x available lg..cewahhh ayat...mcm harammm...mcm ramai ja syok kat aku kan???hahahahah....aku dah couple balik ngn dia..harap2 berkekalan la...owh lupa...bukan 'dia' yg aku dok sembang slama ni..tp ngn org yg aku syg sgt2...1-1 nya pompuan g penah buat aku menangis...klu rajin try la baca older post aku yg sebelum ni..msti jmpk pny la...hahahaha

then..bnda yg paling xbest minggu ni adalah...aku tersangat2

sbb terlampau bnyk sgt assignment...masa ni jugak la nak kena siapkan assignment...nak kena siapkan report..presentation la..apa suma jadah la..tekanan perasaan aku..tp salah aku gak..suma benda aku nak buat..suma benda tertangguh...ermmm...

ok...apa yg aku tau...aku dah dpt aku pny

utk terlibat dlm bidang penyiaran...suma ni lpas aku jmpk cikgu sekolah aku...dia yg bnyk menasihatkan aku..sbb dia xnmpk aku utk jadi sorang cekgu...tp sebaliknya sebagai ni...

mybe aku akan lmbat utk bergelar reporter..but at least aku kena try..btoi dak??ermmm
ok...cukup la kot aku update sampai sini....so..utk next post yg xtau bila aku nak update...aku akan update ttg

sbb aku mmg x pnah cita kan ttg ni..so..nantikan....

p/s:aku ada edit skit post kali ni sbb aku dh padam benda yg akan memalukan aku...hahahah

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...