10 Februari 2011

PeLiK-PeLiK !!!

wah..dah besarang dah blog aku...dekat 3 minggu x berupdate...kot la kan...hahahha...ermm..kepelikan aku semakin pelik bila....

Bila cinta..x lagi bermakna..yg ku rasa kini..hahahahah..xda la..aku pelik ngn diri aku sendiri...since aku kat penang..aku semakin semangat utk update blog selalu..tp time cuti sem..aku malas pulak nak berupdate blog..xke pelik namanya tu??ermmm..time susah nak dpt wifi aku teringin nak update blog..time dapat wifi 24/7..nak bukak blog pun malas..memang betol2 pelik ngn aku ni..camana nak selesai kepelikan aku ni???ermmm

tu baru yang pertama..yang keduanya..ok..sem ni aku belajar Tour Planning n Design, Business Etiquette ngn Fares n Ticketing..n kenapa aku highlight 3 subjek ni..sbb 3 subjeks ni di ajar oleh lecutrer yang sama..Tiz Aliaa..ok..setakat ni x pelik lagi..ok utk subjek Tour Planning n BE..aku jadi tersangat Hyper Active..i dont know why...b4 this..mana2 subjek pun..aku xpenah jadi sehyper aktif ni...hanya utk 2 subjek ni ja yg bt aku jadi hyper activ..xke pelik namanya tu..ermm...aku sendiri pun pelik...i tried to control myself to being hyper active..but i cant..hyper active bukan dari segi perbuatan..tp dari segi percakapan..pantang aku leh mencelah..aku nak mencelah..aku pelik betol la..camana nak selesai kepelikan aku ni???ermm....nasib baik la lecturer Tiz Aliaa tu sporting...klu x..memang pancung la mark aku sem ni..hahahhaha..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...