03 Februari 2011

Luv My Parents...

Salam..utk entry kali ni..i just wanna say bout my parents...actually aku malas nak update blog ni..xtahu knp..tp..erm...how come...malas tapi teringin..dah bnyk malam dah aku postpone utk update blog aku..ok..without waste ur time..biar aku cakap yg AKU SAYANG SANGAT2 MY PARENTS...aku bukan apa...time aku balik cuti ni kan..mak aku cakap..nasib baik hang balik,kalau dak malam mak ngn abah xtau nak bt apa...then baru aku realise yg x salah if aku nak balek every weekend..tambahan pula kak aku dah kawen..so..dia mesti balek umah mertua dia gak kan...

N u know what..bila aku pikir yg aku dah umor 20 tahun (waahhh...xcaya nya aku...)..aku jadi kesian kat parents aku...mcm mana my parents nak hadapi hidup tanpa kami anak2 kat dalam umah ni..erm...aku xtau la cmana nnt...bygkan..time aku dah keja nnt..kak aku pun pindah duk umah sendiri...cmna parents aku..mmg la ada cucu,tp x sama..so??mcm mna..apa yg aku pasti...ayah aku x sekuat mak aku..my mum dah sedia utk berjauhan dengan anak2..but my father x..aku dapat rasakan n aku pasti..ayah aku x bersedia utk berjauhan ngn anak2 dia..slalu org ckp,ayah ni x syg sgt ngn anak2...tp..sebenarnya x...dalam hati..anak2 adalah no 1...aku kdg2 sedih bila pikir nnt bila aku dah keja...duk jauh ngn mak abah..then pikir bila aku dah kawen nnt..lagi org tua aku rasa berjauhan..ermm..harap2 semuanya akan lancar k...MAK ABAH...I LOVE U SO MUCH....

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...