20 Februari 2011

Aktiviti Hujung Minggu

Ermmm..cmna nak start...ok..aktiviti mggu ni...aku g jmpak budak degree kat McD perda..cewahhh..budak degree ke??hahahah..tetap pendek mcm budak dip...hahhahha..aku jumpak si pendek Pika...erm...bukan apa...dia saja ja turun penang sbb katanya dia rindu kat kami suma..but i'm sure...there must have a prawn behind the stone..hahahaha...btol2 translate ni..msti dia ada plan apa2 ni..cuma dia ngn tuhan je tahu..time ari selasa..Maulidur Rasul...xda xtvt apa...just tgk vdeo (Ct Nurhaliza of kos)...ngn tdo..hidup aku penuh ngn tido tido tido...sampai kan aku di gelar King Of Sleep oleh Zukri n pdoih...ahhh..ada aku kesah??jnji aku happy....

Minggu ni gak..aku g karok utk first time bg thun n sem ni...aku dengan bangganya..aku berjaya SUMBANGKAN ye...di ulang SUMBANG kan 3 buah lagu..iaitu lagu Cinta Seorang Teman, Kekasih Awal dan Akhir n Milikku...actually the first two song aku nyanyikan lagu tu utk dia...especially Cinta Seorang Teman...erm...smpai skg aku pun xtahu cmna nak bgtahu dia..so aku diamkan je la...malas nak kecoh...baik diam ja..just act mcm xde apa2 yg jadi..ahhh..dah la..lupakan je la..erm..malam tu kami 4 org g karok kat apa nama ntah karok tu..kat Perda..aku pitnon,faris ngn pdoih..faris nyanyi 4 lagu mlm tu..kami 3 org just sorg 3 lagu je...ok la kan..ni ada 1 video aku masukkan kat sini..my favourite song...Cinta Seorang Teman..saksikanlah

Ha lupa plak nak gtau..aku ada meeting debat kat kampus mlm maulud tu...trus bt birthday party..smbut bday faiz,hafiz ngn zulaikha..memang best..sir blanja kami suma Secret Recipe...apa nama cake tu ha???Chocolate Indulgence..ntah btol ke x aku spell ni..nasib la..tp mmg sedap la..

Time aku tulis ni..birthday one of my best frens..pdoih..dia kawan aku yg paling baik yg penah aku ada selain dari si kiah bengong tu...hahahaha...aku harap dia happy n panjang umo..semoga dia d murahkan rezki..amin ya rabb...

K la...aku nak tdo dah..lupa plak..aku ada satu lg blog...just visit n follow blog akuyg satu lg... just click sini ....follow la..the reason y aku ada 2 blog..sbb blog ni sekadar utk aku imbau kembali zaman kanak2 n zaman sekolah,...aku malas nak mix kan cita zaman dulu ngn apa yg aku rasa skg...so..better for me to have 2 blog..





Sori...just masukkan yg ni je..xde amek gmbar mlm karok tu..

Chocolate Indulgence kitorang malam tu...


Pitnon,pdoih,farid,aku faizal n aiman serta si pendek pikah...hahahaha

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...