11 Februari 2011

Aktiviti Xda Kelas...


  • Erm....mcm mna nak start or mula or wat so ever...actually..aku tulis blog mlm ni..dlm keadaan yg sakit hati yang teramat sangat...aku xtau..knp tiba2 aku rasa sakit hati..tapi aku tahu dia dari sum1...erm...ok..biar la..malas aku nak pikir dah...nnt lagi pikir lagi sakit ati..skg ni biar ja...thats better...Ok...post kali ni tentang aktiviti aku semalam(khamis ptg)...bukan apa..sehari aku xda kelas..so..apa lg..njoy la..hahahahahah....mlm b4 kamis tu...aku tdor awal..kul 12..tp bgun..ha..amek ko nyah;...kul 11.30 pg baru bgun nokkk...dekat 12 jam mak tdor...ahahaaha..ehh..apsal cakap bahasa anak ikan ni...hahahahahaha....sori doh...hahaahaha....erm...ari kamis tu..lpas bgun..mmg x bt apa..bgun..mndi..bukak laptop..dengar lagu..kul 3.30 baru bgun g makan....balik dari makan..duk lepak2 kejap then siap2 g JUSCO...

  • U know for what??g jumpak kiah,sha n meera...1st time nak jmpk meera..coz b4 this..mmg kami x penah jmpk pun..pnat aku tunggu dia setgh jam kat pntu jusco..dia dtg trus masuk..xtgur aku..laju ja g kat kiah...erm..tp x salah dia..sbb kami mmg x pnah jmpk...so what??sini ada skit gmbaq2 kami...kami x bt apa pun..1st plan mmg kami nak tgk wyg..tp x jadi coz kiah ngh jimat duit...kami meronda ja...aku ngn meera x bnyk smbang sbb malu kot...malu ke??hahahahah...kami meronda..dari kul 5.30 smpai kul 8.30..g teman kiah n sha makan..then teman meera plak makan McD...pas tu jalan2...n apa yg bestnya,...aku ngn kiah asyik gelak ja...dok teringat kata2 YC...hahaha..especially kat POPULAR sbb tgk tajuk novel...hahhahahah...bengong btol la klu ngn kiah ni..tp..really njoy it...

  • Lepas 8.30...meera,kiah n sha balik umah..aku tunggu pami n kemer plak dtg Jusco sbb nak tgk wyg..at last...dpt gak tgk wyg...u know what..kami tgk cita Sini Ada Hantu....dkat paper dia tulis genre cita tu cita seram..tp actually cita komedi seram...n ada 1 scene yg bt aku terkejut...bodoh betol..tp mmg lawak...dr 5 bintang..aku bg 3 la..ok la tu kan...balik ja dari wayang..kami g makan kat fudkort...sampai umah pun kul 11.30..then sambung tgk wyg plak lepas mndi...cita Hantu Kak Limah Balik Rumah..mmg agak ketinggalan..tp..nak bt mcm mna??dah x dpt nak tgk wyg sbb time kuar tu xda duit..sedih sgt..tp mmg njoy..kemer yg mulanya nak tgk skali..dia dah twas..last skali aku tgk cita tu sorg2 smpai kul 2 pagi..tgk sambil balut daun rokok..memang layan la..hahaaha..njoy2...




HKLBR...dah lama kuar..baru nak tgk...huhuhuhu
1st Day kuar..dah tgk dah..njoy gila..
Kieyah dengan bengong yg xci berenti...

Aku..kieyah n meera...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...