27 Januari 2011

Wahh...1st Time...

Erm....skg ni aku nak cakap..sem ni pny xtvt..actually yg aku nak cita pun..xtvt this week...hahahha.l..
erm...ok...this week 25/1/11 aku ada dinner kat LP..utk Majlis apa ekk??ha...Malam Anugerah Kelab dan Persatuan..aku g under kelab PYOTA n ganti Yasmin as a ex-president..erm..masa bila ntah aku jadi president PYOTA...nasib ko la yasmin..hahaha...xpe2..aku tolong makan bagi pihak yasmin..utk huda..nora telah mewakilkan dirinya..erm..actually mlm tu..PYOTA tercalon utk 2 kategori..utk kategori Program Khidmat Masyarakat Terbaik n Penasihat Terbaik..n u know what..kami x menang apa pun..most yg menang Kelab i-Mechy ngn anak rumpun melayu..kami x thu apa yg kelab tu dah buat...for me..PYOTA patut menang coz ada 2 prog khidmat masyarakat yg agak terbesar la..tp..nak bt cmna..terima je la..yg penting malam tu..makanan dia boleh kata sedap la...ahaahaha....tgk la gmbar kat bawah2 ni..ada la skit aku upload...

Yg kedua..aku utk ke 1st time nya..aku naik 1 lift ngn Prof Zaki...Pengarah Kampus uitm Penang...n utk ke 1st time nya..aku berdiri tegak dlm lift..aku x dpt bersandar dlm lift...n yg paling memalukan aku..Prof sendiri yg hulur tangan utk bersalam ngn aku dlm lift..mmg malu gila...sepatutnya aku yg hulur tangan dulu..tp d sebabkan malu n nervous..abes lupa apa yg ptut aku buat..nasib baik masa aku nak keluar lift tu..aku yg hulur tgn kat Prof...hahaha..mmg malu gila aku..sori prof..lepas ni saya xkan bt lagi...hahaha...n dlm lift tu...prof tny agak bnyk gak la soalan...dia tny apa perbezaan lecturer masa aku part 1 ngn skg..aku pun apa lg..puji la kan...mmg ada improvement yg aku tgk..cewahhh...

Ok..cuti mid term dah dekat..i need to stay penang xtra 2 days sbb nak temamkan pami..tiket bas dia ari sabtu..kul 11..so aku kena temankan dia...xpa la..aku pun tiap2 minggu balik..balik lmbt pun xpe kan..so...korang tgk la gmbar yg aku amek mlm tu...



Wakil PYOTA...
Pencuci Mulut Kitorang Malam tu..
Aku n Nora....
Aku n Ain


Kad Jemputan Kami Sewaktu pulang
(bawah) (Kanan)




Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...