16 Januari 2011

Malas!!!


Salam..wah...skg ni aku btol2 malas..nak update blog pun mcm malas...ni pun bukan ikhlas ni nak update...just tetiba ja nak update..hahaahah..erm..nak cita apa ha??erm...ok..i'm not really feeling well since a week ago...batuk,selsema n demam...jangkit ngn org or orang yg jangkit ngn aku..hahaha..ntah la..klu yg berjangkit ngn aku tu..padan muka..hahah..i'm sorry...erm...this week jugak kelab debat ada bt meeting...erm..i think debat sem ni akan jadi lebih aktif..based on 3 projek yg d minta di luluskan HEP beserta bajet..n kelab debat jugak dh dpt trainer...utg la..hope lepas ni..kelab debat akan lebih maju dan berwawasan..(wah..ayat org politik..)..

hmmm...nak cita apa lg ha...erm..u know what..skg aku konpius apa yg aku nak bt pas abes diploma nnt...should i continue with tourism or amek masscom??aku bukan apa..tetiba sem ni aku terpikir n tersedar...aku leh kata bnyk thu ttg tourism compare to masscom...most bnda yg aku thu bnyk relate to tourism bukan masscom..aku konpius..or mybe ni sbb aku blom masuk masscom lg thats y aku pikir mcm ni..ntah la..i need ur opinion...or mybe i'm already falled in love in tourism..OMG..what should i do??ermm..arrhhggg..aku x thu nak bt apa dah skg...konpius2....

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...