07 Januari 2011

2011 Sudah....


Hello blogger...rindu..lama x update...cewahh..lama la sgt..hahhahaha...erm..with what story should i start??erm..ok..start with a new life at UiTMPP..ok..dftr mcm biasa..just a normal registration..then time dlm 1st class..most of my friends asyik ckp pasal umo...geram gila...aku actually x pcya yg aku dh cukup 20 thun..hahahha..rs mcm x pcya..rasa mcm baru 18 thun...x sgka dah msuk angka 2 dh...aku rasa aku ni xmtg lg..erm..mybe.,..xmtg dr beberapa aspek..erm..ntah la,,but..seriously.aku xpcya yg aku i dh 20..hahahaha..mcm xpuas lg idup muda..hahaha...mcm aku dh tua je skg ni.hahhaah..ermm..time kelas....aku mmg xleh nk bt apa..coz otak aku dh berkarat..hahahaha...mklum la..sebuln setgh x stdy...time kelas mandarin pling aku blurr skali...xtau nak paham apa..hahaha..nasib baik time kelas HR aku leh paham jgak...hahaha...tu baru sebulan setgh cuti..nnt klu cuti 4 bulan...lg reput aku rasa...hahahah...

erm..utk thun baru ni..for the 1st time aku main boling dlm hdup aku..the 1st 5game...bola suma masuk longkang je..hahaha..mmg aku xpndai main boling..tp dh dekat nak abes..leh la main skit2...credit to my housemate n DT3A...ermm..apa lg yg aku nak tulis...sem ni aku tgk subject mcm agak susah ja..mybe la..coz based on the subject..mmg agak susah..ntah la..i will try my best...

ok..last but not least....ttg prasaan aku dkat dia..aku still x leh nak honest n tell her what i feel now..i feel so nervous when i wanna see her..eventhough not only two of us..dlm nak kluar rmai2pun aku still rasa nervous..bila dh jmpk..rasa tenang ja...relax..xde dah rasa nervous tu...tu ke yg d namakan cinta yg sebenar??erm..kdg2 aku igt nak honest ja ngn dia...tp dia dh ada empunya...cukup la sbg kawan kami ni,...as long as we still be friend...aku xthu la sama ada dia thu aku ni dh fall in love with her or not..klu dia thu..bgus la..klu dia x thu pun..ermm..nk bt cmna...trima je la...but..i still need and advise from the readers..please leave a comment ..what should i do??perlu ke aku ni trus trg dekat prempuan yg dh ada bf ttg prasaan aku??tlg aku...really need it..thanks a lot..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...