27 Disember 2010

Wedding vs Birthday

ok...erm...1st of all...lets we talk about my sis wedding...erm..semuanya berjalan lancar...hujan pun x..makanan pun suma cukup...it can be a perfect wedding..mmg la ada cacat cela skit...tp suma tu dpt d atasi dgn baik...aku happy sgt dgn kenduri ni coz at last..my sis dpt tercapai gak hajat dia..n hope my parents give their bless to my sis...amin ya rabb...erm...suma settle dah sal kenduri ari ni..mmg penat...tp seronok..yg bestnya..time kenduri smbut menantu belah lelaki,..kak aku menangis..hahaah.;.tp aku pun sedih gak...mmg la umah x jauh mna...tp rasa sedih tu ttp ada...suma sedih...arrgghhh..tp..nak bt cmna..smpai masa nnt...mmg dia nak kena tggl kan family ni jgak...huhuhuhu...dgn tema merah hitam..ramai ckp cantik...coz dia dpt attract ramai org,...erm..credit to my uncle coz sponsor artis thun 80/90-an utk kenduri my sis...A.Halim n L.Ramli...serta apa kejadah nama 2 org tu..ha chef zainal ngn sapa ntah..n Siti Fairus n sapa lg tah nama artis pompuan tu...at least mmg happy la jgak...then..siang ada live band...ngn artis2 tu...mlm plak ada ghazal parti...ok la..1st time aku dgaq...aku pun dh jatuh cinta ngn muzik tu..so happy..




then...lepas kenduri sebelah lelaki..27 tu...its my birthday...the 1st person that wish me a birthday was Fayee...2 jam awal..kira ok la..then..girl mula2 wish bday kat aku was _________________(fill in the blank please...)hahaha...ok la...at least dia igt gak kat aku,,,thanks syg...i love u so much,...erm..aku x dpt apa2 hadiah pun thun ni...tp...nak kata xdpt pun..xleh gak...coz my sis yg kawen tu..dah bg awal lg..hahaha..dia dh bg wallet kat aku last month n brother in law...hahaha..kira hadiah la jgak kan??hahahahha...erm..penat kenduri ni x abes lg..ntah bila la nak abes...hahahah...ok la...birtday aku pun...abah suh kak mia g beli KFC 50 ketul...seriusly bnyk..coz my dad thought all my relative wanna join us..but unfortunately..xde sape pun yg dtg..last2 g antar kat umah kazen aku,,,hahaha..ok la..aku pun makan 3 ketul ja..aku tringin nak makan cheezy wedges...huhuhuhu....k la..aku pun saja ja nak update blog ni..pas ni..ntah bila lg nak update blog..coz i still have a few days more to online...cewahhhh,...mcm kat penang x penah on9 ja...ahhahaha..k la..nak tdo dah..salam...

07 Disember 2010

Sometime...

Sometime...
Aku rasa happy sbb aku rasa aku ni dihargai....wlupun mungkin tidak...

Sometime...
Aku rasa aku ni di pinggirkan...wlupun sebenarnya tidak...

Sometime...
Aku rasa aku ni di perlekehkan...wlupun mungkin tidak...

Sometime...
Aku rasa aku ni x pernah di banggakan...wlupun sebenarnya tidak...

Sometime...
Aku rasa aku nak lari dr masalah...wlupun sebenarnya x mungkin...

Sometime...
Aku rasa nak bt keputusan sendiri...wlupun mungkin tidak...

Sometime...
Aku rasa mcm nak bercinta...wlupun ia nya xmungkin...

Namun...bukan itu yg menjadi persoalannya sekarang..yg menjadi persoalannya ialah..apa perbezaan antara MUNGKIN DAN SEBENARNYA...ada perbezaan antara 2 perkataan ini..namun..ianya terserah pada individu itu sendiri utk menilai maksud itu...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...