27 Ogos 2010

PeNaT!!!!!!!!!!

Salam..hai blogger..mggu ni memang penat gila..test saja..smpai naik muak aku..baru abes tour guiding..marketing plak menjelma..berlalu marketing..muncul pula geografi..last2 suma aku hentam..malas betol aku ni..hahahha..penat ooo...suma aku bnyk hentam kromo ja...aku kan pemalas...cuma bila aku pikir2 balik..aku takut gak ngn final exam nnt..huhuhuhuh....ak ad benda nak share ni..bukan sal aku..tp sal kawan aku..dia ni mmg agak rapat la ngn aku walaupun kdg2 aku selalu sakitkan ati dia..dia ni aku tgk kesian sgt..mcm x ramai suka kat dia..tp aku tau dia baik..cuma prangai dia tu skit ja yg shot..hahaha..dia ni tekanan sbb ada org amek kesempatan atas kepandaian dia...dia skg ni pun still tercari2 kwan yg btol..dulu xramai sgt..bila dia rasa dia makin ngam...dia mcm di pergunakan plak..wlupun aku x kenal kwn2 yg dia katakan tu..tp aku rasa mcm btol la plak..n i always dont know y aku sng sgt nak pcyakan org...
Selain tu..i think i already make a good relationshi[ with DT3A..mungkin x rapat mna..tp at least aku rasa ok la skit..aku agak kenal la 2-3 org budak kelas a..
ha..ari kamis 26 aribulan..kami 1 kelas g bukak posa kat pizza...best gak la..dlm piza tu 1 kelas kami bising.,.penuh dgn kebisingn kami ja 1 pizza tu..hahahha..bygkan =..23 org dlm pizza hut tu..mana x bising..lepas balik pizza..aku balik umah sewa packing barang n balik kpg..yg bestnya masa atas moto..aku sempat lg berangan2..aku berangan yg UiTM, JPA, Mara nak taja aku belajaq kat Australia dlm Masscom..hahahha..mmg lawak gila..tp aku dah jji ngn diri aku..aku aka n cuba sedaya upaya utk belar dlm Masscom.klux kat overseas pun..at least dlm negara..tu impian aku...

23 Ogos 2010

Dah SeLeSai sEMuA!!!!!!!!!!

hAI...dah seminggu aku x tgok blog aku ni..wlupun xda follower..aku tetap nak update jugak blog aku..hahahha..1st of all..benda yg aku nak cita sal program bukak posa kat umah kanak2 taman bakti...mmg best gila..penat tetap penat..tp enjoy..eventhough there have a few things that i feel disspointed, but i'm satiesfied enough..ni mmg 1st time aku handle n aku puas ati...waktu prog mmg best..dpt layan adik2 kat situ...main2..sembang2...tp yg sedeyh bila nak balik..aku nak nangis waktu nak balik..tmbh2 lg tgk budak2 kat situ nangis waktu kami nak balik...balik umah aku buat slide ctu..smpai kul 2.30 pg..mmg letih..esok tu bangun kul 11 pg..bangun..mandi n baca tour guiding..sbb apa tau??mggu ni penuh ngn test..test tour guide, geo n marketing..lepas ni aku just nak kena buat repot..n hope xkena reject bnyk kali mcm kemer pny report...klu nak tgk gmba..nnt aku upload..sama ada kat blog ni or kat fb aku..tgk la nnt tau..k la..aku nak g study jap..bye...

20 Ogos 2010

Susah SangAt Ke???

Salam..dah lama rasa aku xtulis kat blog kesayangan aku nieh..hehehhe...aku bizi sgt2 ngn prog esok ni..sgt2 bizi.. sampaikan nak bukak fb pu x sempat..bengang gila..pas ni mybe aku leh rehat skit..pas siap repot utk prog ja la...kot..
dlm masa prog ni yg aku handle..aku sgt bengang ngn prangai certain2 org ni..as a leader for this prog..aku nak la org respect kat aku dlm apa2 hal yg berkaitan dgn prog. wlupun benda tu simple mcm hadiah ke apa..tp at least dgr la dulu pendapat ketua...bukannya aku gila kuasa ke apa..tp aku rasa mcm aku ni xda gunanya jadi ketua utk prog ni...aku pny pendapat pun kdg2 mcm d campak ke tepi ja..mmg geram...kdg2 aku rasa nak nangis bila pikir balik..tp mybe ni jugak first time aku handle sebuah prog..tp yg lain tu mcm xnak kerjasama ngn aku..dog just dgr arahan dari org lain..pentingkan arahan yg bukan dtg dari ketua prog..bukan aku nak bangga ke apa..tp mcm aku ni x wujud bila ada sesetengah perkara yg berkaitan dgn pog..aku cuma pelik..susah sgt ke nak dgr aku pny pendapat...aku pelik la..
lg 1 yg aku rasa smpai aku mati pun ramai sush nak bt ni...susah sgt ke nak pcya kat aku ni??aku pelik..klu hal yg berat2 tu ok..aku pham..sush nak pcya kat aku..tp ni hal nak beli kuih pun sush sgt ke??nak beli kuih je pun...aku pelik..bukannya nak beli barang kemas ke apa..just nak beli kuih bukak posa ja pun...klu ada org yg baca ni or terasa..aku minx maaf siap2..bukan nak kutuk2 ke apa..tp..aku pelik...mcm aku ni org yg penah buat 1 kesilapan paling besar..tu yg paling aku geram...aku memang bengang sgt2...aku nak menjerit..tp x mampu..apa yg mmpu aku buat just diam..aku xnak melawan..takut keruhkan persahabatan kami..apa pun aku minx maaf..
harapan aku esok..harap prog esok berjalan dgn lancar dan sempurna..tu ja aku minx...amin..k nak g kampus..salam...

07 Ogos 2010

MaCaM2

Hello haaa my blog....kali i aku nak cerita mcm2..ada seronok ada sedih...1st yg aku nak cita ari khamis aritu..untuk ke'1st time'nya..aku derma darah kat LP..mmg best..mula2 agak takut la...tp then ada ramai gak teman aku..igtkan lama la sgt derma darah..last2 x smpai 5 minit..gila la....aku pun xcya..tp best la..n mmg niat aku pas ni..aku akan derma darah ku ada event..tu pun klu cukup syarat...tp mmg best...then ptg aku tlg pojan buat carwash..penat gila..kami ponteng 2 kelas kot ari kamis aritu..kelas mandarin n geo..mandarin mmg la xdpt pengecualian...tp geo..aku kol puan..puan cakap ok...ari jumaat amek kuiz..ok la tu kan..hahahhaha..penat gila ptg tu..mlm tu igt balik nak tdoq la sat..last2 nak kena buat BEL plak..ya ALLLAH..memang geram tul..dah la sush nak aprove..tp memg penat la ari kamis t..
then ari jumat plak...pg2 kul 7.40 aku ah g kelas...saja p awal..bengang ngn sir pny psal...then nasib baik aku ngn tores pny term paper dah lulus..nasib baik dia x bnyk tny..klu x...then tgh ari pas lunch aku amek kuiz geo..pas smyg kat PI..aku nora farid n min trus tggu En saiful kat lobi hotel..nak g umah Kanak2 taman bakti..utk tinjau tempat..tp yg xbest tu.org kat sana mcm x alu2kan kedtgn kami..mmg geram..btol2 geram...tp ok la...kami akan buktikan dekat dia yg kami akan lakukan yg terbaik utk kanak2 kat situ...itu jnji aku sbg ketua projek...balik dr kpla batas..aku trus g library cari buku...then tlg pojan kat carwash...tlg smpai ptg gak la..balik umah dekat 6.30...kemas2 brg..kul 7 baru gerak balik umah..atas moto aku karoke sorg2.....hahahaha....k la..nak tdo lu..babai...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...